KONSERT:

Selvhenter

improv rock

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

De er tilbake!

Mens de tok en pause i mer enn to år ble en rekke nye kreative prosjekter satt ut i verden, og en baby født, men nå sprudler Selvhenter med energi og musikk igjen!

Fra 2020 av returner de for å spille sine intense liveshows igjen i en kvartett sammensatt av Maria Bertel (trombone), Sonja LaBianca (saksofon), Jaleh Negari (trommer) og Anja Jacobsen (trommer). Med to trommesett, forvrengt trombone og altsaksofon sparker de mot rasjonalisme og velferdssamfunnets homogenitet. Med sin kompromiss- og bunnløse energi, smelter Selvhenter sammen estetikken til den eksperimentelle rocken, det sofistikerte ved frijazzen og aggressiviteten til punk, noise og metallscenen. Alt fremført med lidenskap og humor.

De fire medlemmene er velkjente navn i Københavns eksperimentelle undergrunnsscene, aktive i band og soloprosjekter som Meshes, Ymers Pizza, Frk. Jacobsen, Gud Er Kvinde, Valby Vokalgruppe, SOLW, Jaleh Negari og Sonja Labiance.

I 2010 var medlemmene med å grunnlegge kunstkollektivet og plateselskapet ‘Eget Værelse’ – en plattform for prosjektene de skaper sammen eller og hver for seg.

Program

March

April

May

December