KONSERT:

Shaman Elephant + Captain Kill

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Shaman Elephant er et psykedelisk rockeband med innslag av progrock og jazz. Bandet er i følge magasinet Stoff; «noe av det råeste man har hørt innen norsk rock», noe bandet også beviser på debutalbumet «Crystals». På scenen kommer Shaman Elephants psykedeliske rock virkelig til sin rett; der de er spontane, grenseløse og kontrollerte på en og samme tid. Dette er virkelig et band å se opp for! «Crystals» har mottatt strålende kritikker fra europeiske medier:

Maximum Volume Music (9/10)
-it is so hazy that you can get the munchies through your headphones just by listening to the damn thing. Which you should do. As soon as you can.

Bergens Tidende (5/6)
Dette er låter som får deg til å glemme både tid og rom; det skal godt gjøres å ikke hyle med mens man veiver med armene mot himmelen når Shaman Elephant får fyrt opp maskineriet sitt.

De spiller med blant annet Motorpsycho, Causa Sui og Elder på tyske Krach Am Bach i august.

Support: Captain Kill
Et trehodetrockeband fra Hønefoss. Bandet har holdt en rekke konserter, og slapp nettopp sin nye skive “Born in the Heavy” på plateselskapet Heksekunst productions. Med nye låter og mange konserter under beltet er de klare til å lage en helvetes vegg av lyd!

Program

July

August

September

October

November

December

January

April