KLUBB:

Sidesprang

club music / uk house / bass music / bangers!

Tid, dato og aldersgrenser 23:00 23+
Billetter 120,—

RNB | BASS MUSIC | HIP-HOP | HOUSE | CLUB MUSIC | BAAANGERS !!!

Forvent nye og gamle flammer fra bla.:

Drake, Nora Collective, DJ Q, Cashmere Cat, Charli XCX, So Shifty, DJ Khaled, Tory Lanez, Rihanna, Crazy Cousinz, Dårlig Vane, Mura Masa, Lil Uzi Vert, Young Thug, Migos, Hi Tom, Snakehips, Future, Major Lazer, Lil Yachty, Brenmar, Henrik The Artist, Boy Better Know, Katy B, Kehlani, Stormzy, J Hus, Rytmeklubben og utrolig mye mer digg klubb snæxxx!

Inviter en venn og begi dere ut på et Sidesprang! ♥

Endelig er det SOMMER (!!!) og det er alles favoritttid for Sidesprang! Etter en rekke forrykende kvelder bak seg igjennom 2016 med bl.a Cashmere Cat i Mai og Crazy Cousinz (UK) i November samt et 1-års jubileum med mye av det mest spennende fra klubb Norrge på en og samme kveld, er Sidesprang tilbake på BLÅ for å spille sommeren videre inn! Gutta bak konseptet, Alexander Nerayo og Eirik Tillerli, har satt fyr på dansegulv rundt om i Norge i snart et tiår. På Sidesprang dyrker de sin felles kjærlighet for britisk klubbkultur, bassmusikk, rnb, hiphop og all annet av klubbmusikk de har lagt sin elsk på.

Sidesprang:
Eirik er best kjent som halvparten av duoen Loveless og med konseptene RAW JUICE og Klubb Loveless.

Alexander var i likhet med Eirik en av grunnleggerne av RAW JUICE og har lenge fremmet klubbkulturen ut til trøndere og nordmenn generelt. Også kjent via prosjektet YOURFR1END.

Sommerflørt garanti! #sommersprang

Program

april

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember