KLUBB:

Sidesprang feat. Crazy Cousinz

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets 120,—

CLUB MUSIC | UK HOUSE | UK CLUB | BASS MUSIC | BANGERS!!

På dette Sidespranget får vi storstilt besøk fra det legendariske klubbkollektivet CRAZY COUSINZ fra England. Mennene har stått bak utallige store UK Funky-bangers og Boiler Room-sett de siste 10 årene, og er bl.a mennene bak låten Drake samplet på sommerens store smash, “One Dance”. Så bli med å dans en gang til på det som blir en av høstens beste fester (akkurat som Drake ville ha gjort)!

Etter en rekke forrykende kvelder bak seg tidligere i år, med bl.a Cashmere Cat i mai, er Sidesprang tilbake på BLÅ igjen! Gutta bak konseptet, Alexander Nerayo og Eirik Tillerli, har satt fyr på dansegulv Norge i over et halvt tiår. På Sidesprang dyrker de sin felles kjærlighet for housemusikk, britisk klubbkultur og all annet av klubbmusikk de har lagt sin elsk på.

Eirik er best kjent som halvparten av duoen Loveless og med konseptene RAW JUICE og Klubb Loveless.

Alexander er en ringrev fra klubb-byen Trondheim. Han var i likhet med Eirik en av grunnleggerne av RAW JUICE og har lenge fremmet klubbkulturen ut til trønderne og nordmenn. Han slapp også nylig sin første låt, via prosjektet YOURFR1END.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April