KONSERT PÅ LAGUNEN:

Signe Marie Rustad

americana / country / folk

Time, date & age restrictions 18:00 20+
Tickets Get tickets 275,—

Velkommen til en unik og annerledes konsertopplevelse.

Konserten vil foregå som en silent konsert. Det vil si at du får utdelt headset som du kan bruke under konserten. På den måten vil du kunne nyte musikken, justere volumet akkurat slik du ønsker, samtidig som du er sammen med dine venner, ute i våre vakre omgivelser langs Akerselva. Husk å kle deg etter været. Headset får du ved inngangen.

 

Signe Marie Rustad holder fortsatt på med slippturneen for det Spellemannvinnende albumet When Words Flew Freely som ble sluppet i november 2019, et knapt halvår før pandemien satte en effektiv stopper for konserter og festivaler. Albumet ble hyllet av kritikerne og toppet en haug med årsbestelister det året. When Words Flew Freely er en maktdemonstrasjon i poetisk låtskriving og musikalsk utforskertrang med klare nikk til 70-tallets singer-songwriter-tradisjon. Rustad har føttene plassert i americanamiljøet, men musikken føles både sjanger- og tidløs.

Etter å ha fanget oppmerksomheten til det stadig voksende norske americana-publikummet med debutplata Golden Town (2012), skapte elverumsingen Rustad for alvor bølger med kritikerroste og sjangeroverskridende Hearing Colors Seeing Noises (2016), som også ble anerkjent med en Spellemann-nominasjon. When Words Flew Freely (2019) er hennes tredje album.

Program

March

April

May

December