SLIPPKONSERT!

Sigrid Aase

Oppvarming: August Kann

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Kom nærmere og la deg omfavne av Sigrid Aases musikk. Du kjenner den magiske stemmen som en av to vokalister i Hajk. Aase har i en årrekke skrevet og jobbet med eget materiale og nå skal hun endelig gi ut musikk under eget navn. Albumet har blitt til i tett samarbeid med produsent Hanne Hukkelberg.

Come Closer er en samling sanger som har blitt til over lengre tid. Noen har godgjort seg i roteskuffen i flere år, andre er av nyere dato. Aase har gitt produsent Hukkelberg tilgang til demoer og rå-opptak og utdrag fra enkelte av dem endt opp i den ferdige produksjonen. De har også jobbet sammen med tekstene til Aase.

Aases stemmeprakt er den naturlige røde tråden gjennom utgivelsen, mens det ambisiøse lydbildet på albumet viser en ny side av Aases kunstneriske virke. Samarbeidet med Hukkelberg har åpenbart båret frukter, og låtene varierer mellom å gi assosiasjoner til Susanne Sundfør, Emilie Nicolas og Kid A Mnesia-æra Radiohead. Det er lavmælt, med stor emosjonell nerve, eller tidvis R&B-lenende, hintendende til hennes andre band. Sammen er det et helhetlig gjennomført musikalsk produkt som låter helt nytt, samtidig som det definitivt låter som summen av de to primære bestanddelene Aase og Hukkelberg.

Hajk slo igjennom i 2017 med sitt Spellemann-nominerte debutalbum. De trillet umiddelbart klassiske singler som «Magazine», «Best Friend» og «Medicine» ut av ermet, spilte på Øyafestivalen, SXSW og turnerte i Japan. I 2019 kom oppfølgeren Drama, som tiltrakk seg ytterligere internasjonal oppmerksomhet med låter som «Dancing Like This», «Breathe» og «Get It Right». Bandet har hatt musikk i filmsuksessen Ninjababy, NRK-serien Lovleg og den svenske serien Udda Veckor.

Come Closer slippes på Jansen Records 27. mai, 2022.

 

AUGUST KANN

August Kann er en singer/songwriter fra Langhus. Han beskriver musikken sin som enkel.Men ikke la deg lure, sangene hans treffer rett i hjertet.I 2019 kom August Kann sitt debutalbum «How did all these people get into my room». «Enbauta har debutert,» skrev Jon Arnesen i Musikk.Media. «En strålende historieforteller»,skrev Tor Hammerø. Rett før jul slapp han sitt andre album «This is the sound». På albumet er blant annet låta Who Do Voodoo Like You Do, som ble sluppet som singel i forbindelse med det amerikanske valget i 2020. Sammen med Henrik Nordahl og Adrian Axel, lagde August en musikkvideo til låta. Videoen fikk mye oppmerksomhet og vant gull i Åpen klasse under Visueltprisen 2020.

Program

March

April

May

December