KONSERT PÅ LAGUNEN:

Silver Lining

folk/ americana

Time, date & age restrictions 18:00 20+
Tickets Get tickets 275,—

Medlemmene i Silver Lining møttes via en gjensidig kjærlighet til Gillian Welch og David Rawlings på en tributekveld til forbildene. Det viste seg kjapt at stemmene til Stine Andreassen og Live Miranda Solberg (kjent fra henholdsvis The Northern Belle og Louien) kledde hverandre usedvanlig godt og var i stand til å skape vidunderlige harmonier sammen. Harmoniene er ikke det eneste som er vakkert. Kvartetten spiller på mange strenger – akustiske og elektriske gitarer, dobro og pedal steel skaper et folky lydbilde der spesielt strengehelt Bjørnar Brandseth briljerer i sin allsidighet. Halvor Falck Johansen bidrar også med egne låter og gitar, med en stemme som kan minne om Dylan eller Townes i sine yngre dager.

I 2017 slapp bandet sin debut-EP, I’ll Be Waiting for You (In the Grey), som høstet svært positive omtaler, og skapte en overraskende «streaming-hit» med singelen «Grey». Våren 2018 slapp Silver Lining sitt første fulle album Heart and Mind Alike, som fikk strålende kritikker over hele linja i norsk presse og som har blitt strømmet millioner av ganger. Nå har bandet ny musikk på vei – og det kommer noen smakebiter denne kvelden.

I tillegg til nevnte Welch, trekker bandet inspirasjon fra artister som Union Station, Joan Shelley, Milk Carton Kids, Joni Mitchell og Laura Marling. I tillegg til Louien og The Northern Belle, har medlemmene i Silver Lining spilt og samarbeidet med navn som Darling West, Torgeir Waldemar, Dig Deeper og The Humble Servants.

Program

March

April

May

December