KONSERT:

Soulection: Iamnobodi x Lakim x Sosupersam x Insightful

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Endelig kommer en god gjeng fra det prisbelønnede radioshowet, plateselskapet og kreative kollektivet Soulection til Oslo! Dette i form av Iamnobody, Lakim, Sosupersam og Insightful på Blå 5. mai!

Etter å ha blitt grunnlagt i Los Angeles i 2011 ble Soulection raskt en slags global platform for å formidle kultur. Med musikk som fundamentet og fokuset på å gjøre ting selv i form av kreativitet og artisten selv i sentrum.
Gjennom sin plattform byr erfarne musikkelskere på det de kallar “The Sound of Tomorrow”. Etter at Beats Radio ble startet opp av Apple Music fikk Soulection fast ukentlig show der, noe som viser hvor viktige dette crewet er på dagens og morgendagens musikkscene. Bli bedre kjent med den Oslo-aktuelle gjengen her:

IAMNOBODI
I nesten halve livet sitt har Iamnobodi laget musikk. Fra han startet opp som 13-åring som rapper før han videreutviklet seg til å bli en vaskeekte musikker. Iamnobodi kommer ikke uventet fra en veldig musikalsk familie og hans Nigeriansk-fødte far er Blues og Jazz sanger, mens moren var en connoisseur og musikkelsker som aldri hadde det stille rundt seg. Basert i Dusseldorf i Tyskland har Iamnobodi med årene blitt kjent gjennom sine produksjoner og remikser hvor han henter inspirasjon fra Jazz til House til tradisjonell Hip hop og annen elektronisk musikk.

LAKIM
Omtales som en multi-sjanger produsent som i øyeblikket holder til i Lynchburg i Virginia. Han er kanskje mest kjent for sin EP “Esoteric”, hans samarbeid med Sango og Mr. Carmack og ikke minst sine remikser for blant andre Erykah Badu, Kanye West og Frank Ocean som strekker seg fra “electronic chillwaved dance til spacey, refinied Hip-hop” om vi skal la han si det selv. Med suksessen av utgivelsen “This Is Her” i 2014 har Lakim posisjonert seg i toppen av den elektroniske scenen.

SOSUPERSAM
Sosupersam er DJ, vokalist og kunstner født og oppvokst i Los Angeles. Hennes kjennemerke er broen mellom ny, undergrunns Rap og Klassisk Hip hop og R&B, future bass, ispedd Indie. Sam er også veldig etterspurt som DJ i mote-verden og ikke minst en gjenganger på LA’s beste fester som Low End Theory og The Do Over.  Hun har også delt scener med blant andre Little Dragon og Erykah Badu, samtidig som hun er fast inventar på New York Fashion Week, HBO, VH1, Soho House, Coachella og har også faktisk spilt på ESPN sin Super Bowl fest. Det er heller ikke umulig at du har sett vakre Sosupersam i Elle, Nylon, Vanity Fair, Glamour og på Style.com.

INSIGHTFUL
Er kjent for sitt unike lydbilde som strekker seg fra House til Downtempo, sjelfullt til psykedelisk og alt i mellom. Insightful holder til Oakland i California og har i sine 26 år rukket å bli globalt anerkjent gjennom Soulection. Insightful har opptrådt på store festivaler som Coachella, Shambhala og SXSW, og har delt scener med artister som Tycho, Odesza, Kaytranada, XXYYXX og mange flere. Insightful er virkelig en artist å holde øynene og ørene oppe for i 2016.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April