KONSERT:

Stalley (US – MMG) Live

+ support: Unge Ferrari

Tid, dato og aldersgrenser 21:00 20+
Billetter Kjøp billett 200,—

Ohio i den amerikanske delstaten Cleveland er opphavet til legendariske artister som The O’Jays, Bootsy Collins, Roger Troutman, Heatwave, Bone Thugs-n-Harmony og Kid Cudi, men la oss for all del ikke glemme Stalley som har over de siste 7 årene har gjort seg verdig til å nevnes i samme åndedrag. Etter å ha vokst opp med alt fra Nas og Outkast til Bruce Springsteen og Travis Tritt i kassettspilleren på soverommet skulle det vise seg å formes en utradisjonell rapper av denne karen. Musikkstilen sin som han kaller «Intelligent Trunk Music» har et lydbilde som i følge han selv passer i bilen, i hodetelefonene eller på klubb, men alltid har skarp lyrikk og konsepter i fokus.

Stalley startet opp som med mixtapene «Goin’ Ape» i 2008 og fulgte i 2009 han opp med «MadStalley: The Autobiography», mens det store gjennombruddet kom med «Lincoln Way Nights». Derfra gikk buzz’en verden rundt, blant annet til en ikke ukjent tungvekter kjent som Rick Ross som personlig tok kontakt og signet han til sitt plateselskap Maybach Music Group (MMG) som gis ut av giganten Atlantic Records. Ross hadde fulgt med lenge på Stalley og ventet på det rette tidspunktet for å innlemme han familien. Stalley gjestet alle tre «Self Made» samleskivene til Rick Ross og slapp i 2012 mixtapen «Savage Journey To The American Dream» som i 2013 ble fulgt opp av «Honest Cowboy». Sistnevnte ble nominert til «Best Mixtape» på 2013 BET Hip Hop Awards, begge mixtapene ble anmeldt til «XL» av Hip Hop-blekka XXL og fikk en haug av andre annerkjennelser.

I 2014 flyttet Stalley til Rozay sitt hus i Atlanta og startet arbeidet med sitt debutalbum «Ohio». Målet med albumet var nok en gang å skape noe unikt ved å beholde Funken og Soulen fra byen samtidig som han satte sitt eget Hip Hop preg på materialet. Første singel «Jackin’ Chevys» kom ut i september og senket ikke akkurat forventningene til albumet. Videre fulgte han opp med hit-singelen «One More Shot» hvor han har med Rick Ross og August Alsina som har gått som en farsott på klubber så vel som radio. Andre godbiter fra det kritikerroste albumet er uten tvil Ty Dolla $ign-samarbeidet «Always Into Something» som Tommy Tee & DJ Herkules nærmest har spilt ihjel på National Rap Show på NRK P3. Stalley har også samarbeidet med blant andre Curren$y, Gunnplay, G-Side og Ski Beatz, og også gjestet Rick Ross sitt album «God Forgives, I Don’t» og hans «Rich Forever» mixtape.

Unge Ferrari, en av de mest spennende norske nykommerne man bør se opp for i 2015, vokste opp med alt fra Craig David, Britney Spears og Usher til G-Unit i CD-spilleren, og ønsker med sin musikk å ta med lytterne høyt og langt ut i verdensrommet ved å kombinere futuristiske 808-beats med melodiøs R&B i grensen mellom Pop og Hip Hop. Ungutten sitt første prosjekt blir en EP i samarbeid med JNSMSC, Soul-Division og Nora Collective sine hus-produsenter Castiel, Axxe og Filip K (Loveless/Tailors). Unge Ferrari er også valgt til å opptre under by:Larm i år.

Program

juni

juli

august

september

oktober

november

desember

januar