KONSERT - NB! PROGRAMENDRING

Sten / Storløkken med Guro Skumsnes Moe

Les mer om endringen her

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 250,—
Dessverre, på grunn av uforutsette hendelser, så har ikke Ståle Storløkken mulighet til å spille konsert i kveld. De siste timene har vi jobbet med å finne ut av en erstatning, og valget har landet på at Helge Sten og Guro Skumsnes Moe tar med seg Håvard Skaset på gitar.
Håvard Skaset har lang fartstid bak seg som gitarist i bandet til Guro – MoE, men han har vi også hatt gleden av å se i et unevnelig antall konstellasjoner på den norske improvisasjonshimmelen, så dette er en kveld vi virkelig gleder oss til.
Her skal det spilles med åpne kort og pandemisk eksorsisme!
Innslipp starter 19:00, konsertstart 19:30. Husk smittevernet. Husk god håndhygiene og bli hjemme om du skulle føle på et snev av symptomer.
REFUSJON
Om denne programendringen ikke skulle falle helt i smak, så åpner vi for at de som ønsker det kan få refundert billetten sin, eller kan få nye billetter til valgfri konsert (med forbehold om utsolgt) i årets konsertprogram.

 

 

Tre dager til ende så har vi invitert Helge Sten og Ståle Storløkken til å ta over scenen på BLÅ. De tar med seg gjester hver dag, så her er døren høy og porten vid inn til det storslåtte landskapet for jazz og omegn.

Med seg over disse tre dagene har vi et stjernelag bestående av følgende artister:
Mandag 21.06: Veslemøy Narvesen (trommer)
Tirsdag 22.06: Ane Marthe Sørlien Holen (perkusjon)
Onsdag 23.06: Guro Skumsnes Moe (bass)

Hva vi kan forvente over disse tre dagene er vi ikke helt sikre på, men det er også det som er gleden med det hele.

Eneste som er sikkert er at dette blir noe helt unikt og at det ikke er noen god grunn til å vente med å anskaffe seg en av de skarve 20 billettene som er tilgjengelig for hver kveld.

Program

March

April

May

December