KONSERT:

Stian Westerhus & Sidsel Endresen

+ Ståle Liavik Solberg & Sten Ove Toft

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 20+
Billetter Kjøp billett 200,—

Deres første utgivelse fra 2012 «Didymoi Dreams» ble belønnet med en velfortjent Spellemannspris og ble rost opp i skyene på tvers av landegrenser. The Guardian skrev blant annet at det var «power, originality and fearlessness» og BBC omtalte den som «an enthralling listen». Stian Westerhus & Sidsel Endresen er endelig tilbake med ett nytt sett banebrytende improvisasjon, denne gangen i en studio-setting. De leverer så til de grader med et uttrykk som er alt fra magisk, mystisk, vakkert og skremmende på en gang. Essensiell lytting for alle de eventyrlystne musikkelskere der ute.

STÅLE LIAVIK SOLBERG & STEN OVE TOFT
Ståle Liavik Solberg (trommer & perkusjon) har spilt med en herlig mix av de herligste musikerne på den internasjonale improscenen. Med band som Party Knüllers og Will it float har han høstet stor annerkjennelse for sin spillestil som like gjerne inneholder knitring og skraping som bank og bråk. Når han ikke spiller herlige konserter jobber han ofte med den herlige konsertserien Blow Out!
Sten Ove Toft (Elektronikk) har lang fartstid som bråkmaker på den norske støyscenen. Med bakgrunn fra prosjekter som ALTAAR, Ryfylke og Faux Pas i tillegg til hektisk soloaktivitet kan det sies at Toft ikke har ligget på latsiden siden oppstarten i 1999. I tillegg står han bak konsertserien Klubb Vriompeis og er konsertbooker på Blå.
http://www.facebook.com/toftnoise

Program

juli

august

september

oktober

november

desember

januar