KONSERT:

UTSOLGT! Jesu/Sun Kil Moon (US/UK)

Support: Silje Huleboer

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 290,—

VIKTIG INFO!
Det er totalforbud mot alle former for fotografering og lyd/videoopptak. Etter ønske fra artisten skal alle telefoner være avslått under konserten. Publikumere som ikke imøtekommer dette vil bli bedt om å forlate lokalet.

 

To fantastiske låtskrivere og artister i briljant samarbeid:

Kritikerfavoritten Sun Kil Moon er i sitt livs form og sammen med frontmannen i det britiske eksperimentelle bandet Jesu, slipper han nå albumet Jesu/Sun Kil Moon den 21. Januar via Rough Trade i Europa (Playground i Norge). Litt under en måned senere kommer de til Oslo og Blå.

Bak navnet Sun Kil Moon står den amerikanske låtskriveren Mark Kozelek som – først med Red House Painters på nittitallet og de siste femten årene som Sun Kil Moon – har perfeksjonert en særdeles karakteristisk, nær form for låtskriving. Justin Broadrick har som Jesu laget eksperimentell musikk som har beveget seg mellom shoegaze, post-rock, ambient og elektronisk. Opiate Sun-EP fra 2009 ble utgitt på Kozelek sitt plateselskap Caldo Verde Records. Seks år senere så har de rukket å bli venner og spille inn sitt første album sammen. I studio fikk de besøk av Will Oldham, samt musikere fra Low og Rachel Goswell fra Slowdive og Mojave 3.

Dette er uten tvil oppskriten til noe som kommer til å bli magisk – smaksprøvene med“America’s Most Wanted Mark Kozelek and John Dillinger” og “Exodus” lover veldig bra.

Vi gleder oss stort til å se Sun Kil Moon igjen som tidligere har skrevet at han er svært glad i å spille i Skandinavia.

Konserten presenteres i samarbeid med Goldstar

Program

July

August

September

October

November

December

January

April