KLUBB:

Sunkissed: Robag Wruhme (DE – Pampa Records/Kompakt)

+ g-HA, Olanskii & Ronny Rabalder

Time, date & age restrictions 22:00 20+
Tickets 150,—

Vi setter skuta mot PAMPA land! Robag Wruhme er forsåvidt god kjent som en tidligere halvdel av Wighnomy Brothers, men det er på DJ Kozes lang-uti-skauen så deilige Pampa Records at han har blomstret de siste årene. Og det er så fint det!

Robag Wruhme har vært aktiv i en mannsalder. Gjerne også under aliaser som Metaboman, overnevnte Wighnomy Brothers, Robaphex, Themroc, Rolf Oksen (!) osv. Gjennom det hele har Robag vært en av døskerrikets mer spesielle produsenter og dj’s. Gjerne snålt, abstrakt, knirkete eller på andre måter på utsiden av normalen, men alltid satans funky. Sånn sett er det ikke så rart at han har pløyd igjennom etiketter som Kompakt, Freude Am Tanzen, Musik Krause, Circus Company og en skokk med andre før han landet så det sang med albumet Thora Vukk på Pampa Records.

At Robag Wruhme aldri har vært redd for a dra strikken langt, er noe som gjerne gjenspeiler seg når han spiller. Det er flust av dem som latt seg frelse av Robag Wruhmes dj sett. Men det betyr også at fallhøyden er dertil stor. Men akkurat det er jo gjerne litt av moroa. Som Moodyman sa sist han var i byen; ‘du vet aldri hva du får!’ Og vi vet jo alle hvor bra dén kvelden ble! Så vi tvinner dansetrusa i spenning, og satser på at Robag Wruhme går planken hardt. Har vi flaks detter hele sjappa så langt uti Akerselava at danseskoa til Nico må fiskes opp ved Lambda tomta. Fest eller fiasko, vi sees på Blå!

g-HA & Olanskii setter som vanlig skapet på plass før Robag Whrume entrer moderskipet. Ergo blir det ‘mot normalt’ en god dose funk av den sorten som får det til å bevege seg rythmisk i de nedre regioner. Første hånd på romskipet gir vi til enda en myndig hånd i from av Ronny Rabalder! Ute i sola lar vi Sirkus Sønkjøsst slippe seg løs fra femdraget.

PS! Sunkissed All-Stars DJer ute 17:00–22:00 og det er gratis

Neste Sunkissed:
Torsdag 13. august: ØYA:SUNKISSED: BOB MOSES live + FINNEBASSEN
Lørdag 15. august: ØYA:SUNKISSED: THE REVENGE live

Sunkissed lyden leveres av Martin Audio fra Ljudia
[+ visuelt] Evelina & Olanskii

Program

January

February

March

April

May

September

October

November