I SAMARBEID MED ØYA:

Øyanatt: Sunkissed m/Floorplan (Detroit, M-Plant)

+ Olanskii, Ronny Rabalder +++

Time, date & age restrictions 22:00 20+
Tickets Get tickets 180,—

OBS! 

Ute:  17:00 – 22:00 | gratis

Inne 22:00 – 03:00 | 180kr/150kr forsalg eller med Øyapass

Inne:
FLOORPLAN [Detroit, M-Plant]
OLANSKII
RONNY RABALDER
A:G
COLTSFOOT
DANIEL VAZ

Ute fra 17:00:
SUNKISSED ALLSTARS

Robert Hood er en bauta innen Detroit techno. Helt siden albumet ’Minimal Nation’ fra 1994, har han vært en av motorbyens mest toneangivende produsenter. Som dj er han helt klart blant de beste. Robert Hood er teknisk og presis, samtidig fullt ut engasjert i en sjelful sti som leder gulvet framover. Denne sjelfull siden kommer mest tydelig fram i Robert Hoods’ house alias Floorplan.

Det er 20 år siden i år at den første Floorplan utgivelsen ’Funky Souls’ kom ut. Og derfra omtrent en 12” i året. En periode på nulltallet kom det riktignok ingenting fra den siden. Men med singelen ’We Magnify His Name’ fra 2011 kom Floorplan fram igjen med et brak. Etterfulgt av albumet ’Paradise’ i 2013, og den allerede klassikerstemplede hiten ’Never Grow Old’ har Floorplan blitt en helt egen kraft å regne med. I år kommer andrealbumet ’Victorious’ ut på gloheite Dekmantel. Og det undertegnede har hørt så langt blåser fletta av det meste!

Og kraft er stikkord når det gjelder Floorplan. Robert Hood har med årene blitt vaskeekte prest, og det kan føles og høres i musikken. Floorplan er et stjernemøte mellom gospel og grenselandet mellom house og techno. Drivende, funky, insisterende og livsbejaende maner musikken oss opp og fram. For Robert Hood har dj boksen blitt hans prekestol, og budskapet er kjærlighet og håp. Og såklart drøye doser med funk. Med seg i boksen har også neste genereasjon i from av datterne hans Lyric. Og skal vi stole på drueranken, har ikke eplet falt langt fra stammen. Dette blir ekstatisk.

Før Floorplan tar til spakene stiller et knippe av Sunkissed stjernelag i kontrollbua.

Olanskii er vel mest kjent som kaptein både på Sunkissed og Jaeger skutene. Åssen han klarer den spagaten uten å ramle uti Lopphavet vites ikke. Men det går rykter helt fra salige Panoramabar om at Olanskii fortsatt vet hvordan fargene skal heises. Ronny Rabalder er Sunkisseda helt egene techno bamse. Herren kan både løfte og spille rafft og tungt. Når A:G ikke tråler Discogs etter torsk, spiller han venstrebekk for Romania. Passe sløyt, perkusivt og godstogåktig av typen som får mellomeuropeere til å gå bananas. Daniel Vaz er ungfolen på Sunkissed laget. Et stødig håndlag rundt housemusikken har landet han trygt på A-laget til The Villa og som Badabing resident.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April