I SAMARBEID MED ØYA:

Øyanatt: Sunkissed m/Moxie (UK, NTS Radio)

+ G-Ha, Vinny Villbass +++

Time, date & age restrictions 22:00 20+
Tickets Get tickets 180,—

OBS! 

Ute:  17:00 – 22:00 | gratis

Inne 22:00 – 03:00 | 180kr/150kr forsalg eller med Øyapass
Inne:
MOXIE [UK, NTS Radio]
G-HA
VINNY VILLBASS
GEMINI CORPULENTI

Ute fr 17:00:
SUNKISSED ALLSTARS

Moxie er noe så sjeldent som vaskeekte Londoner. Man skulle tro milionbyen hadde flust av dem, men som adoptiv Londoner kan undertegnede attestere at det nikkes annerkjennende når man faktisk møter en. Litt som med Berlin dj’s som faktisk er født i Berlin. At Moxie i tillegg begynte karrieren sin på den legendariske pirat radioen Rinse FM forselgler jo hele pakka allerede der.

De siste 6 åra har Moxie gjort kometkarriere i Londons radioverden. Hun har steppet in for både Sinden på Kiss FM og Heidi på BBC Radio 1, samt kjørt egne show på BBC Radio 1. Men det er på Øst London’s NTS Radio at Moxie virkelig har satt sitt eget stempel, med eget fast show og input i kanalens utvikling. Og har du internett og liker elektronisk musikk, er det bare å peile seg til NTS sporenstreks! Vi lover med – hånden på hjertet – at derfra og ut vil DAB+ være like nyttig i ditt liv som treningsapparater fra TV Shop.

Musikalsk er Moxie en dj etter Sunkisseds hjerte. Hun feier over house, techno, disko og garage med en latterlig deilig flyt. Noe som ikke minst Fabric i London har plukka opp, med tette spillejobber der de siste årene. Og på interwebsen ligger det mikser fra Moxie på alle de fineste stedene som FACT, Warehouse Project, Boiler Room, RBMA Radio, iD Magazine, Truants, Solid Steel osv. Dette vet vi blir Sunkissed!

Før Moxie er det g-HA, Vinny Villbass og Gemini Corpulenti som setter bordet på plass. g-HA er og blir norges house dj numero uno! Dette er jo mannen som kan få en gråstein til å danse. Vinny Villbass fant endelig fram til studiomiksen blant alle flaskene med Rothaus Tannenzäphle i Berlin. Siden har han benka ut den ene gullklumpen etter den andre på etiketter Eskimo og Beatservice. Spille funky skiver har han jo alltid kunnet. Passe snertent blir det også med Gemini Corpulenti i tospann i boksen. De to er faste travere ellers på Blå bygget, og vel versert i housens og dumpas magi.

Program

January

February

March

April

May

September

October

November