ØYA:

Sunkissed

Michael Mayer (Kompakt, DE) + G-HA & OLANSKII + COLTSFOOT

Time, date & age restrictions 22:00 23+
Tickets 150,—

Ute fra 17:00:

A:G / DANIEL VAZ

Michael Mayer er en av Tysklands sentrale skikkelser innen house og tekno. Ubestridt som den lokale mesterhjernen i Köln scena. Han har spilt plater siden tidlig 90’tall, og er et ekte barn av den første bølgen. Men det er først med etiketten, platesjappa og distribusjonsselskapet Kompakt, samt klubbkvelden Total Confusion at han brer vingene utover døskerrikets grenser. Han har vært fast snurrer på de mest tommeangivende sjappene siste 15 årene, som Fabric, Robert Johnson og Panobar.

Riktignok pakket Michael Mayer og Tobi Tobias sammen Total Confusion i 2014 (hvilket vel betyr at Sunkissed går dem i klubbåra!). Men lite tyder på at Mayer har tatt det særlig rolig ellers. Kompakt går så det griner om dagen, og Mayer signerte i år for siste utgave av K7’s ’Dj Kicks’ serie. Og vi skulle vel klare å driste oss til å mene at denne Øya:Sunkissed torsdagen er en salig mulighet til å oppleve denne dösker-über-dj’en i sitt rette element.

g-HA & Olanskii er ikke førstereisgutter de heller akkurat. De to Sunkissed og Frædag residentene har holdt koken helt i bølgefronten siden det glade nittitall. Sjekk bare ut galskapen fra Boilerroom settene i vinter, om bevis skulle trenges. Sammen med lettmatros Nico Coltsfoot, skal nok både kapteinen og apa i tårnet få heist fargene denne torsdagen! Ute koker Daniel Vaz og A:G sammen godlåter i sola.

Vær Sunkissed

Ute 17:00 – 22:00 // gratis
Inne 22:00 – 03:00 // 160 + avgift // 130 + avgift forsalg eller Øya billett

Program

July

August

September

October

November

December

January

April