ØYA:

Sunkissed

Ada (Pampa, DE) + Vinny Villbass + Ronny Rabalder + Daniel Vaz

Tid, dato og aldersgrenser 22:00 23+
Billetter 150,—

Ute fr 17:00:
GEMINI CORPULENTI / COLTSFOOT

ADA er en type artist som gir deg håp, i en ellers rigid klubbscene.

Det som begynte med en gjenglemt Groovebox i bandstudio hennes, ble til EP, som ble til album som ble til verdensturne. ADA sitt debutalbum «Blondie» på det fantastiske plateselskapet Areal, havnet blandt de 10 beste pop album i «New York Times» det året. Men er det pop? Hennes eminente touch og smakfulle talent gjør låtene hennes til noe eget, noe for seg selv, noe sært og allikevel inkluderende. Et varmt og analogt lydbilde, men med harmonier som leker med dissonans og melankoli. Har du først hørt musikken til Ada er du definitivt hekta. Selv har jeg vært hekta siden debutalbumet i 2004, og låtene ble til klassikere i de tidlige utagerende årene til The Villa. Etter en lang rekke samarbeid og singelutgivelser kom hennes oppfølgeralbum «Meine Zarten Pfoten» på Koze sitt plateselskap Pampa i 2011. Dette også rost i skyene og hyllet i diverse medier, og ledet til verdensturne.

Som regel er produsenter ikke nødvendigvis de beste dj´s og omvendt, men med Ada får man både i pose og sekk. Nærheten til musikken og omgivelsene har gjort både hennes live opptredener og dj sett viden kjent.

Vi har lenge lett etter perfekt tid og rom for Ada, og nå kommer hun altså til Oslo for første gang. ØYA-lørdagen blir definitivt en minneverdig affære. Funfact – Navnet ADA har hun stjælt fra vokteren av blinde zombies i en audiobok hun hadde som liten.

Vinny Villbass er i slaget om dagen. Vel egentlig om åra skulle en si. Masse raff musikk på raffe etikketter, og fingrene i fat overalt. Spille funky skiver har han jo alltid kunnet. Ronny Rabalder, aka technofar, lufter også funken en runde. Ute holder lettmatros Nico det sprettent sammen Gemini Corpulenti.

Vær Sunkissed

Ute 17:00 – 22:00 // gratis
Inne 22:00 – 03:00 // 160 + avgift // 130 + avgift forsalg eller Øya billettLØRDAG 12 AUGUST

Program

april

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember