KLUBB:

Sunkissed

Finnebassen + Sunkissed Allstars

Time, date & age restrictions 22:00 20+
Tickets 150,—

FINNEBASSEN
G-HA & OLANSKII
VINNY VILLBASS
A:G
DANIEL VAZ

“Fra gutterommet til verdensrommet” ville Dagbladet ha skrevet.. Men puhhh, vi er ikke Dagbladet. Så her kommer en nøktern fremstilling av klubbrikets tilstand:

Finnebassen har skapt en internasjonal karriere som de færreste av oss kan drømme om. Nylig var Finn på en lengre turne i Australia med nok en gang utsolgt Revolver-club i Melbourne og norsk havoc på Gullkysten med eksilnordmannen Audun. Finn´s siste utgivelse SOUL på Polymath viser også hvor rutinert denne mannen er blitt i studio. Et flytende monster av en megahit som viser til erfaring i større rom enn vi er vant til i gamlelandet. Men etter å ha spilt på de aller fleste av godklubbene rundt om i verden, er det gøy at Finnebassen nå gleder seg stort til å innta vår egen storstue, nemlig Sunkissed.

G-Ha, Olanskii og Vinny Villbass har holdt skuta på mer eller mindre rett kjøl siden Finn kom i stemmeskifte, og lover trygg musikalsk grunn før den omreisende entrer scenen. I tillegg blir det shanghai´ing og splitta dramseil av A:G og Daniel Vaz.

Bedre sirkus finner du ikke i byen. Kom tidlig!!

Vær Sunkissed : www.sunkissed.no
Sunkissed lyden leveres av thuelyd.no og ljudia.no

Program

July

August

September

October

November

January

February

March

April

May

September