KLUBB:

Sunkissed: Bjørn Torske, g-HA & Olanskii, Vinny Villbass

be sunkissed!

Time, date & age restrictions 22:00 23+
Tickets 150,—

Sunkissed fortsetter gullrekken i norsk house og disco med Bjørn Torske! Etter at Skateård lagde hallelujastemning sist, er det klart for en av de virkelig store pionérene i norsk elektronisk musikk.

Bjørn har vært med siden Brygga Radio i Tromsø på slutten av 80’tallet! Siden ble han en sentral skikkelse i Bergenscenen, og ikke minst en av våre mest produktive elektroniske musikere. Han har en lang og lysende diskografi bak seg, som blant annet inkluderer albumene Nedi Myra, Trøbbel, Feil Knapp, Kokning, og Square One (med Prins Thomas).

Bjørn har levert flere legendariske sett på Sunkissed oppigjennom, både som dj og live artist. Særlig huskes settet på Fabrikken i 2007, da Bjørn Torske og Per Martinsen kombinerte kokekonkurranse med live techno fra scenen. At de faktisk klarte å lage hver sin gryte høyst edibel pasta, mens hele huset hadde hæla i taket, står det full respekt av! Mange husker nok også livesettet fra Sunkissed:live, da hen snudde Indigo på hue et par år senere. Dj settet hans fra Nordic Disco Lights festen på Sunkissed var er også et klart høydepunkt her på bruket. Nå har vi han klar for ny runde under stjernene, og det gledes!!!

Vær Sunkissed!

Program

July

August

September

October

November

December

March

May