ØYANATT 2015

Sunkissed: Bob Moses (US)

+ Finnebassen + Vinny Villbass + Nico Coltsfoot

Time, date & age restrictions 22:00 20+
Tickets Get tickets 140,—

BOB MOSES live
Bob Moses er tilbake! Den kanadiske duoen som består av Tom Howie og Jimmy Vallace tok bakgården på Jaeger med storm i fjor. Vi snakker gåsehud og tenna i tapeten! De to har hatt base i New York de siste årene, der de tidligere var tett knyttet til Scissors & Thread etiketten og platebutikken Halycon. Men i fjor signerte de med Domino Records, som blant annet huser Four Tet og Caribou, og i sommer kommer det album. Det har allerede kommet en strålende singel og samleskive med tidligere utgitte singler fra Scissors & Threads.

Bob Moses debuterte i 2012 med Deep House singelen “Hands To Hold”. I 2013 ga Bob Moses ut EPen “Far From the Tree” på Scissors and Threads labelet, “All I Want” som var på første spor på B-siden av platen, ble raskt en kultklassiker på Ibiza og rundt omkring i fjor. I fjor kom singelen “First To Cry” på Domino, og i april slapp de en samler med de tidligere 12”erne. Vi har alt hørt noen av låtene fra det kommende albumet, og det lover mer ren klasse fra Bob Moses. Dette blir magisk!

FINNEBASSEN
Finn Peder Wang har blitt en av Norges best etablerte house artister. Han gjorde tidlig kometkarriere med låter som ’Touching Me’, ’If You Only Knew’, ’Monday’ og ’What You Do’ som sammen kan skilte med samlede youtube hits i ti millonersklassen (!). De siste årene har Finnebassen etablert seg som dj i toppskiktet internasjonalt, noe som ikke minst har gått hard utover mannens flyskrekk, på vei mellom storklubber deruti den store verden. Så skulle det da bare mangle at vi ikke har merket oss profeten her i heimkringla også. Det er mildt sagt garantert stormende jubel og fullt hus hver gang Finn Peder tar til spakene i tigerstaden også!

VINNY VILLBASS
Håkon Vinnogg, mer kjent som Vinny Villbass er en mann med vind i seilende. Han kom nettopp hjem etter tre måndeder som Onkel Reisende Mac i New York, der han knyttet discobånd gjennom Brooklyn. Han har også gjort seg vel bemerket ved å endelig få alle tomlene ut av studio hekken. Det har rent på med et flott knippe singler på Eskimo og Trunk Funk. For ikke å glemme at herren med sombreroen har spilt gitar i diskJokke band vært Sunkissed i en mannsalder.

COLTSFOOT
Nico Coltsfoot er yngste mann på laget, men har allerede rukket å snurre i 13 år. Travel som alltid, men sier ikke nei takk til houseformidling mellom slaga. Nerding på detaljnivå er typisk denne karen. Alltid oppdatert på hva som skjer, og han ruver på musikkfronten i Frankfurt og hvem som danset på legendariske Paradise Garage. Gamle historier om hva, hvor og når den og den dj’en spilte, dukker stadig opp når Nico har historietime på torsdager sammen med makker DJ Nuhhh på Jaeger. Våren er på vei og hestehovene gror frem, men når mørket faller og det danses i front. Da lyder det TanzNacht i fra Coltsfoot.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April