KLUBB:

Sunkissed: Kevin Saunderson (KMS Records/Detroit)

+ g-HA & Olanskii, Ronny Rabalder m.m.

Tid, dato og aldersgrenser 22:00 20+
Billetter 200,—

g-HA & Olanskii // Ronny Rabalder // [+ ute] Sunkissed Allstars // [+ visuelt] Evelina & Olanskii
Inne 22:00 – 03:00 // Ute 17:00 – 22:00

Endelig kommer sistemann i The Bellville Three til Oslo! Sammen med Derrick May og Juan Atkins står Kevin Saunderson som en av grunnleggerne av Detroit Techno.

Som en del av Inner City har Kevin Saunderson levert et knippe vaskeekte klassikere som forsatt herjer. Særlig er ‘Big Fun’ og ‘Good Life’ låter som fortsatt kan sette fyr på ethvert dansegulv. Men dette er en legende som har vært med og stått støtt i snart 30 år! Kevin Saunderson er kanskje først og fremst en førstklasses dj (dj’en blant de tre om du vil!), men han har også vært høyt og lavt med KMS etiketten han driver sammen med Carl Craig, og en haug med andre ting.

Kevin Saunderson er født og oppvokst i New York, før han flyttet til Bellville som tenåring, der han møtte Atkins og May på High School. Og spor av NYC er nok å finne i Saunderson’s distinkte lydbilde. Selv om Kevin Saunderson er Detroit (eller omvent), er det også en del New York der; i discorøttene og de tunge, faste stortrommene. Kevin er hverken ghetto som UR eller krystallklar som Carl Craig, men mer et godstog midt i mellom, lastet med den typen techno og house som får Sunkissed til å gå av hengslene. Forvent historietime denne kvelden, men først og fremst en leksjon fra øverste hylle i hvordan det skal gjøres, fra en dj som har ligget helt i front siden techno’ens barndom.

Skal ikke se bortifra at g-HA & Olanskii lader med litt mer krutt enn vanlig denne svale septembernatta. Om det skulle trenges da! Det har vært satans til mys fra get-go den siste tida! Og på tale om mys, så er det ingen ringere enn Ronny Rabalder som har æren av å pusse boksen og børst teppet fra første tone. Og er det finvær, start ballet på uteserveringa alt i fem-tida!

Neste Sunkissed
lørdag 17 oktober: Sebastian Mullaert vs Ulf Eriksson LIVE
lørdag 28 november: Nicole Moudaber
lørdag 13 desember: Makam

Sunkissed lyden leveres av Martin Audio fra www.ljudia.no

Program

april

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember