KLUBB:

Sunkissed: LAFT [live premiære]

+ g-HA & Olanskii + Daniel Vaz + A:G

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets 150,—

Sunkissed bygger discohytte under stjernene! LAFT legger Vinny på tangenter og VillBass i bunn med Tomas Järmyr på trommer og perk over, under og i mellom. Sniktitt på prøver og video lover henda i takåsen og svidde dansesko i dumpa.

Daniel Vaz og A:G legger grunnmuren før Laften starter. Med hytta vel på plass loser g-HA & Olanskii Sunkissed trygt videre under nattens stjerner. Badabig kosmonaut

Vær Sunkissed : Sees under stjernene!

—————————-

LAFT (live)
“The isolation of Melvin Foleson”

LAFT er et musikalsk samarbeid mellom Tomas Järmyr (Motorpsycho, The Bell Laboratory), og Håkon Vinnogg (Vinny Villbass, diskjokkeband)
Sammen utforsker de skjæringspunktet mellom akustiske og elektroniske kvaliteter i dansemusikk, og vippepunktet mellom ferdig komponert musikk og tilstedeværende improvisasjon. I dansemusikk er det alltid en grad av funksjonalisme, derfor er målsetningen å lafte progresjonen i rytmisk «samtale» med publikum og på den måten optimalisere låtmaterialet gjennom konsertvirksomhet i 2022, FØR innspilling av låtmaterialet. Sluttresultatet blir et album der publikum har kalibrert funksjonalismen. Historien om Melvin Foleson er lang, den får vi ta en annen gang.

Program

March

April

May

December