KLUBB:

Sunkissed: Live

Alexander Rishaug : Finnebassen & Martin Heff : Of Norway : Magnus International

Tid, dato og aldersgrenser 22:00 20+
Billetter 150,—

Det er klart for vår årlige fokus på et velskåret kakestykke av den kvaliteten som rører seg innen norsk moderne musikk.

Alexander Rishaug : Finnebassen & Martin Heff : Of Norway : Magnus International + g-Ha & Olanskii : Vinny Villbass

ALEXANDER RISHAUG
Alexander Rishaug er lydkunstner og elektronisk musiker med base i Oslo og Berlin. Han har bakgrunn fra Kunstakademiet i Trondheim og har gitt ut på labeler som Rune Grammofon, Smalltown Supersound og Cronica electronica. Musikken hans opererer i grenselandet mellom klubbscenen og samtidsmusikken, og med minimalistiske repetitive figurer utforsker han toner og teksturer basert på feltopptak, orgel og analoge synther. På hans siste plate “Ma.org Pa.git” former mekanikken og det akustiske rommet til et kirkeorgel et samspill med en fresende gammel rørforsterker. Vi har lenge villet få til et sett av Rishaug, så vi gleder oss stort til en suggererende åpning av Sunkissed:live 2016.

FINNEBASSEN & MARTIN HEFF
Fra scenen får dere også oppleve et rykende ferskt prosjekt av Finnebassen og Martin Heff. De to har operert sammen i studio over lengre tid, og denne kvelden blir perfeksjonerte studiojams til scenerytmikk. Det ryktes om et livesett i grenseland mellom house og techno, med Finnebassens velkjente eufori, dog raskere, hardere og mer “dundrete” i følge dem selv. En eksklusiv opptreden i nåtid. Her gjelder det å rydde vei i kalenderen.

OF NORWAY
Fra Berlin til Sankt Petersburg til Sunkissed:live, Of Norway er absolutt i lufta om dagen. Live-settet som har gitt dem vind i seilet er, som de selv ordlegger seg, “no computors inside”. Så her blir det kun analoge bokser, brytere, tangenter og knotter. Lynch og Wolf er kjent for sin regelfrie alternative vinkling på klubbmusikk, hvor alt fra akustisk gitarspill og flytende disco går hånd i hånd med drivende techno. De har lovet oss et perk-drevet sett med en magisk blanding av siste utgivelser og premiereklar varm techno.

MAGNUS INTERNATIONAL
Denne produsenten har fortjent sine striper. Fra hans tidlige låtsamarbeid som “Kalle, Magnus & Daniel”, til melodiøse spacediscosingler på Full Pupp, har Magnus International nå tatt en retning mot alternativ retro-techno.
Linken til den mye omtalte Oslodisco´n er fremdeles i lydlandskapet, men med sitt nyslipte album beveger Magnus seg nærmere techno enn tidligere. Fra boksen legges det opp til et fyldig og drivende live-sett som definitivt gir fokus og føtter en grundig omgang. Neste stopp EU!

Og i god ånd og stødig hånd pakkes selvsagt sunkissed:live-gavene inn i natta av g-Ha, Olanskii, og Vinny Villbass

Program

april

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember