KLUBB:

Sunkissed: Moritz von Oswald

Moritz von Oswald // g-HA & Olanskii // Vinny Villbass //

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets Get tickets 180,—

En sann legende og pioneer inntar moderskipet i dumpa! Vi gleder oss som unger til å henge stjernene i taket og pusse danseskoa blanke, dette blir en for krønikene! Fyrbøtertrio’n g-HA & Olanskii og Vinny Villbass pumper damplokomotivet opp i fart før Moritz Von Oswald tar oss inn i tunnellen. Sees på gulvet!

MORITZ VON OSWALD

En sann legende inntar lokalene. Født i Hamburg 1962 og flyttet til Berlin på 80-tallet etter å ha studert som orkester-perkausjonist ved et av de fremste universitetene i verden. Hans elektronisk produksjoner landet han raskt en jobb som produsent for den nå ikoniske klubben og plateselskapet Tresor. Samtidig fortsatte han å produsere egen musikk og i 1993 startet han plateselskapet Basic Channel sammen med Mark Ernestus. Du kjenner kanskje også disse to under navnet Rhythm & Sound. Moritz Von Osvald har jobbet med artister som Tony Allen, Laurel Halo, Juan Atkins, Jeff Mills og Nils Petter Molvær. Vi ser frem til en aften med gudfaren av dub techno!

“[Basic Channel’s] near-flawless body of work, encompassing a universe of labels including Chain Reaction, M-Series, Burial Mix, Main Street Records and Rhythm & Sound, speaks for itself.” — Resident Advisor

Sunkissed er like synonymt med Oslo som tigeren utenfor Østbanehallen. 22 år er gått siden G-ha og Olanskii gjorde sin første Sunkissed kveld og siden har konseptet vartet opp dansegulv til både sjø og land. Fra basen på Blå har Sunkissed sprunget ut til residency på Robert Johnson i Frankfurt og Fabric i London, med en one-off avstikker til Australia. La oss heller ikke glemme at Pitchfork har sammenlignet Sunkissed med Hacienda.

Vær Sunkissed!

Program

April

May

December