KLUBBKONSERT:

Sunkissed: Sebastian Mullaert (aka Minilogue) & Ulf Eriksson (Kontra-Musik) Live

+ g-Ha & Olanskii + El Capitan

Time, date & age restrictions 22:00 20+
Tickets 150,—

Sunkissed tar turen sørover til de Skånske skoger. Nå som natta senker seg over det ganke land står Sebastian Mullaert og Ulf Eriksson klare for å lede oss dansende inn i villnisset og tussmørket neddi dumpa.

Det er to svenske herrer med lang fartstid i de elektroniske grener som nå har slått seg sammen. Sebastian Mullaert er godt kjent fra Minlogue og Son Kite, med et drøss store utgivelser på samvittigheten på etiketter som Cocoon og Japanske Mule. Ulf Eriksson er sjef for en av Scandinacias fremste undergrunsetiktter aka Kontra-Musik. Et skivebolag (som det heter derrrover) med en drøy katalog med rå, tidvis eksperimentell, musikk i technolandet. I tospann spiller Ulf vinyl og sebastian live med et kobbel av bokser. Det er en uvanlig kombinasjon, men noe som i såpass rutinerte hender faktisk blir til summen av de to, og vel så det.

De som fikk med seg Sebastian på Jaeger i romjula i fjor vet hva vi har i vente. Dypt drivende og magisk. Tospannet Mullaert & Eriksson har funnet tonen såpass at de nå er ute med live mix CD, samt en Vinyl comp med eksklusivt materiale, ved navnet ‘The Dance’ på Kontra-Muisk. Og danse det kan jeg love at vi skal!

g-HA & Olanskii tar som vanlig tak i fandens funk, og rir satan så betongen i dumpa svinger. Ja du veit åss det går! Le Capitan får ansvaret for å tune anlegget til 11 fra start! Alt i alt skulle det da være duket for enda en runde med kransekake og festkanon på Blå.

Sunkissed lyden er levert av www.ljudia.no

Neste Sunkissed:
28 November : Nicole Moudaber [Drumcode]
12 Desember : Makam [Dekmantel]

Program

July

August

September

October

November

December

January

April