ØYANATT 2015

Sunkissed: The Revenge (UK)

+ G-Ha & Olanskii + Ronny Rabalder & A:G + Henri LeCoq & La Capitan

Time, date & age restrictions 22:00 20+
Tickets Get tickets 140,—

THE REVENGE live
Graeme Clark har vært en aktiv produsent i en drøy mannsalder. Godt kjent også for 6th Borough Project sammen med Craig Smith, men også under andre aliaser som Ooft Music, Deportivo Street Team, Cronk Family undt so weiter. Lista med plateselskaper han har gitt ut på er enda lengre, men DFA, Pokerflat, My Favourite Robot, Z Records, Delusions Of Grandeur, NeedWant, Intruments Of Rapture, Mule Music, Dikso, Dessous Records, Home Taping Is Killing Music og hans eget Roar Groove bør vel nevnes. Hevnen er altså ikke bare søt, han er en svært aktiv type også.

I 2001 kom det kritikerroste albumet ‘Reekin’structions’, og senere to 6th Borough Project album på Delusions Og Grandeur. I år slapp han albumet ‘Love That Will Not Die’ på Roar Groove, og denne gangen er han ute på live turne sammen med Paul McGlashan. I typisk The Revenge ånd trakteres funken med et øre bakover og et øre mot framtiden. Resultatet er en tilnærming til house som er både røft og organisk uten å henfalle helt til retro vibben. Både Octave One one og Virgo Four har levert strålende og trollbindende live sett på Sunkissed det siste året, vi er ganske sikre på at The Revenge komplementere kinderegget!

G-HA & OLANSKII
Herr og Fru Sunkissed har servert eplepai til folket på Sunkissed siden tidenes morgen! Gode gud, radarparet har selvfølgelig også turnert i inn- og utland, både med og uten skandaler. Gutta har pakka snippesken og underholdt på blant annet Fabric (London), Panoramabar (Berlin), Robert Johnson (Frankfurt), Mondo (Madrid) og Honkytonks (Melbourne), Nottinghillartsclub (London), Moog (Barcelona) for å nevne noe. Samarbeidet har førte også til en herlig liten cd-samler på krem-etiketten Smalltown Supersound I 2007. De siste årene har gutta også herjet fast hver Frædag på Jaeger, både solo og med et kobbel av internasjonale skjerf innom boksen. Få har såpass styr på Sunkissed gulvet som disse to.

RONNY RABALDER
Ronny er en gammel ringrev og han har spilte techno lenge før GSM nettet kom til hans hjemby, Ålesund. Ronny er alltid stødig og skimter ikke for å spare på god sakene. Han kan være litt gjerrig på dansen, men blir mer varm i beina etter hvert. Han har en høy kunnskap om sin musikksjanger og alltid oppdatert. Se opp for ferske saker når Ronny treer inn i boksen.

A:G
Asgeir er siste tilskudd på Sunkissedvogna, og selv om denne stilken ikke tar all verdens plass sånn fysisk sett, fyller gjerne låtvalgene og energien hans bak platespillerne rommet på andre måter. Dessuten kan du glemme å få han til å stå stille når han spiller! I tillegg til å reke rundt på Oslos klubber, er han også lett bevandret i Berlin – og du vil nok lokke frem et glis om du spør han om det var gøy å spille på Hoppetosse tidligere i sommer. Alt fra knirkete minimal til sommerlig house, til komplekse rumenske breaks til techno for mørke kjellere. Helst på knitrete vinyl. HOY.

HENRI LE COQ & LE CAPITAN
Brødrene Holck er HMS ansvarlige på Sunkissed. De er ofte å treffe bak spakene på Sunkissed og andre plasser i Oslo hvor dansemusikk spilles. Henrik og Jørgen er to skikkelige gledespredere og når de tar frem sine skiver og minnepenner kommer det sløy cowboydisco til alle har hendene er i været. Men klarer du å skille hvem som er hvem i dj boksen under Øya Natt? Vi kaller det er Øya Quiz, når brødrene Holck setter i gang. Strekk og tøy, disse gutta leverer.

Program

March

April

May

June

September

October

November