KLUBB:

Sunkissed: Virgo Four (LIVE)

be sunkissed!

Tid, dato og aldersgrenser 22:00 20+
Billetter 150,—

VIRGO FOUR live [Rush Hour / Chiwax / Chicago] ONSTAGE 23:30!!!
g-HA & Olanskii
Dj Nuhhh! [vinnyl spessial]
Ronny Rabalder
[+ visuelt] Evelina & Olanskii
[+ ute] Sunkissed Allstars

Sunkissed feirer våren, utepilsen og Olanskii’s børsdag med en Chitown duo som for lengst har blitt musikkhistorie. Virgo Four har hold på lenger enn g-HA har spilt plater (!) men har på ingen måte mistet piffen de heller. Virgo Four er kanskje det nærmeste vi kommer en Chicago versjon av fjorårets ekstatiske Octave One set. Vi lover maskiner, instrumenter og to pioneerer som vet hvordan men tenner et dansegulv!

Inne: 22:00 – 03:00 // 150 kr
Ute: 17:00 – 22:00 // gratis

Virgo Four er den originale deep housen – den gangen Jack møtte og Groove, og det ble søt musikk. Allerede I 1989, før mange av dagens ‘deep house’ stjerner engang var påtenkt, ga de ut den seminale EP’en ‘Do You Know Who You are’. Låta var nylig listed av Rolling Stone Magazine, i en tribute til Frankie Knukles, som en av de 20 mest inflytelserike Chicago house låtene.

Når Olanskii setter Virgo Four øverst på plakaten på egen børsdag er det likevel ikke gamle bragder det går i. Utgivelsene deres på Rush Hour og Chiwax de siste årene har vært gjenstand for gjentatt gåshud. Ep etter Ep har limt seg fast I platebaggen. Dypt og inderlig, men også funky og uforsvarlig elegant. Dette er slik deep house skal være, I motsetning til mye av det sjelløse mykporno klisset som søpler ned Youtube om dagen.

På scenen setter Virgo Four in et ekstra gir. Det er ikke uten grunn at vi drar fram Octave One referansen! Her er det instrumenter og bokser I fokus, med to legender som klemmer saften ut sysakene så skoa til Nico tar fyr. Vi lover at Chigago tar over dumpa denne kvelden. Jack, Groove og lille Acid.

Til å varme opp for Virgo Four har vi huket inn Daniel Gude aka Dj Nuhhh! og overtalt han til å grave i det store biblioteket etter svart gull. Vi lover essensiell historietime i original format. Etter Virgo Four tråkker vi enda litt mer på gassen med Ronny Rabalder i cockpiten, før g-HA og bursdagsbarnet sjøl aka Olanskii topper kransekaka.

Er det vær til det, smugåpner vi også uteserveringa. Da finner du Sirkus Sunkissed hengende rundt baren, grillen og dj pulten (aka putekassa).

vœr sunkissed : www.sunkissed.no

Neste Sunkissed:
Onsdag 13 mai [Natt til himmelspretten]: Tough City Kids [DE]

Sunkissed lyden leveres av Martin Audio fra Ljudia : www.ljudia.no

Program

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember