KLUBB:

Sunkissed x BCR

g-HA & Olanskii, Vinny Villbass, Anders Hajem, Henrik Villard, Perkules

Time, date & age restrictions 22:00 20+
Tickets 150,—

Sunkissed X Boring Crew Records!

g-HA & Olanskii
Vinny Villbass
Anders Hajem
Henrik Villard
Perkules

Sunkissed flyr stjernene i dumpa igjen!

De evigunge stjernskuddene fra Boring Club Records aka Henrik Villard, Percules og Anders Hajem leverer farlig dansbare triller mens Sunkissed balletens faste svaner aka g-HA & Olanskii og Vinny Villbass ratter det inn mot diskostroben til venstre.

Det har vært bra med tenner i tapeten de siste rundene så det er bare å pusse danseskoa. Så sees vi på gulvet.

Vær Sunkissed!

ID 20 | CC 150 fra 22:00

————————
Boring Crew Records (BCR) er et kollektiv og plateselskap som består av Anders Hajem, Henrik Villard og Perkules. Studioet deres på Grünerløkka er hjertet i BCR. Her lager de musikken som de gir ut og arrangerer fester som med tiden har skapt en trofast følgeskare.
I starten av juni slipper BCR “Rain Dance”, en ny singel av Henrik Villard som følges opp med en remix av Third Attempt. Litt ut i den første ordentlige sommermåneden slipper Anders og Henrik “Møllerveien Sessions #2”, UK-garage oppfølgeren til “Møllerveien Sessions #1”. Litt senere kommer en laidback sample-basert house låt fra Anders Hajem, denne blir fulgt opp med en remix av Henrik som tar inspirasjon fra breaks og klassisk house.
Når høsten gjør sitt inntog tar BCR ting et hakk opp, og har fått med seg en stor internasjonal artist på laget for å gjøre remix av Anders Hajem sin låt “Virtual”.

Ny Perkules singel kommer i nær fremtid og han er i dialog med å få gitt denne ut på et større internasjonalt label.

Program

March

April

May

December