KONSERT:

Sunkissed:live – Hubbabubbaklubb + Gundelach

+ mange flere..

Tid, dato og aldersgrenser 22:00 20+
Billetter 150,—

150kr i døra | 100kr forsag

Billetter på www.billettservice.no fra fredag 27. Februar

LIVE:
Hubbabubbaklubb
Gundelach
De Fantastiske To
Melkeveien
Vinny Villbass

DJ:
g-HA
Gaute Haaversen

Gaute Haaversen 22:00
Oslo Live-Gaute, han andre Gaute, Herr Haaversen, Gaute på skjæret, Westhassel, mannen har mange navn. Vi kaller han bare Gaute. Gaute er helt klart den mannen med flest timer i telefonen pr. uke i Sunkissed-klanen. Ikke rart siden han også fungerer som band bookingansvarlig på Jaeger borti gata. Dette er en fyr som snurrer DJ-sett innimellom slaga. Vi har ennå ikke sett han uten handsfree under en DJ-økt, men det er ikke langt unna. Likevel rekker han å holde i vekjente Untzdag på Jaeger sammen med Øyvind Morken. Gaute leverer i fra seg et stort spenn med musikk når han snurrer skiver. House og disco som oftest, men se opp for andre go’biter. Alltid blid og positiv.

De Fantastiske To m. Jay Nemor og Osten – 22:30
De Fantastiske To er Ravi Brunsvik og Marius Sommerfeldt, begge habile platesamlere, produsenter og velkjente DJ-er i Oslo-miljøet. Produksjonene deres betegnes ofte som moderne klubbmusikk med en old school twist, hvor rytmebokser, acid-generatorer og jazza rhodes møter dansegulvet. Den felles kjærligheten de har for house-musikk av den taktfaste formen har allerede resultert i én EP og en 12″ på britiske Paper Recordings. Mot sommeren kommer det ytterligere slipp på selskaper som Paper, afrikanske Antidotes og svensk/tyske Trunkfunk.

Gundelach – 23:20
Gundelach består av Kai Gundelach og Pål Ulvik Rokseth, begge velkjente profiler fra Oslo klubb- og musikkmiljø. De siste årene har de jobbet sammen i studioet på Jar, som også huser hubbabubbaklubb, Olefonken og Joystick Jay. Gundelach har nettopp spilt inn sin første singel som kommer ut på Cosmos Music i nærmeste framtid. Det er knytta store forventninger til prosjektet, kanskje særlig på grunn av deres analoge og tidløse sound, men også på grunn av frontfigur Kais fantastiske stemme. På Sunkissed:Live blir det premiere på singelen «Alone In the Night», som nå endelig er klar.

Hubbabubbaklubb – 00:10
Hubbabubbaklubb er en ugrasrotbevegelse bestående av fire menn som er venner. De speller og gauler musikk av typen dansbar. Etterpå røyker de fredspipe og snakker i tunger til langt utpå kvisten. Musikken har blitt omtalt som alt fra fjordfunk til herlig heismusikk, men klubben selv er veldig glad i begrepet ”femogåtti-soveromssoul”.

Melkeveien 00:50
Melkeveien er 32-år gamle Kristian Møller Johansen – produsent, artist og en av grunnleggerne til plateselskapet Dødpop. Melkeveien mottok senest i fjor strålende kritikker for sin utgivelse «Peter Pan Death Wish» fra blant annet The London Times, som kalte den «one of the best tracks around», og ga låta plass på sin «Essential Tracks»-liste.

g-HA – 01:30
Det er en herremann som har opparbeidet seg usedvalig god usikt fra toppen av tønna. Det er ikke mange godbiter som ungår falkeblikket til herr g-HA. For ikke å snakke om evnene til å sy det hele sammen til slikt som har gitt Oslo folket såre føtter i godt over 20 år. For anledningen er Geir plassert midt i smørøyet der han trives best; alene i Sunkissedtårnet – langt uti bikkjevakta!

Vinny Villbass – 02:25
I 15 år har Vinny Villbass vært en markant kraft innen norsk elektronisk dansemusikk, 14 av dem som stavmikser i Sunkissed. Mannen med den søte barten har produsert låter like lenge, med utgivelser på Afro Art, Kindisch, Troll og Rebirth, både solo og i samarbeid med diskJokke. I tillegg kjenner mange han som gitarist i DiskJokkeBand. Men i fjor signet han til det belgiske labelet Eskimo Recordings, som tidligere har gitt ut norske storheter som Lindstrøm & PrinsThomas. Utgivelsene til Vinny Villbass har i år gått som varm hvetebakst, og til festkaramellenes store begeistring har det da også resultert i et live sett verdig til å avslutte kveldens kalas.

Sunkissed lyden leveres av www.ljudia.no

Program

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember