KONSERT:

Supersilent

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Er det lov å si egentlig? Joda. Vi våger oss utpå; Supergruppa Supersilent er tilbake med nytt album – 13!

Trioen bestående av Helge Sten (Deathprod, Motorpsycho, Susanna), Arve Henriksen (i konstellasjoner med David Sylvan, Laurie Anderson, Jan Bang, Terje Isungset) og Ståle Storløkken (Motorpsycho, Elephant9, Terje Rypdal, Humcrush) slutter aldri å overraske og med ’13’ graver de ut ny riller i sitt særegne lydunivers. Denne gangen utkommer albumet på Smalltown Supersound som gir et ekstra lag av brytningspunkt på Supersilents kontinentalplater. Albumet slippes ikke før den 30. september, men vi kjører et eksklusivt forssalg av dobbel vinyl og cd her på Blå. I tillegg, for aller første gang, blir det slipp på komplett katalog dagen etter konserten.

Albumet ble ferdig i studio i 2014, men inneholder også spor fra 2009, rett etter at trommeslager Jarle Vespestad sluttet og gjorde bandet til en trio.

Det er vanskelig å bruke ordet tradisjonelt med Supersilent Official, men tradisjonen tro er også dette albumet innspilt live og er fullstendig improvisert, noe som er også selve definisjonen på kvaliteten til bandet. De av oss som har hatt gleden av å se bandet på scenen tidligere vet at livestyrken til Supersilent ikke levner noen tvil om at dette blir en malstrøm av en konsertopplevelse som man aldri burde finne på å ikke overvære.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April