KONSERT:

Utsolgt: S!VAS (DK) Live

i samarbeid med mentometer

Tid, dato og aldersgrenser 21:00 20+
Billetter Kjøp billett 250,—

Etter å ha fått Danmark til å synge med på D.A.U.D.A, Det Gode Liv og Kbhavana er S!VAS nå tilbake med ny singel. Den heter ”Jaja” og er et tilbakeblikk på tiden hvor alt fremstod som bra, men hvor det var en bakside. ”Jaja” er første single fra det kommende albumet som det forventes at slippes på nyåret, og som danner rammene for hans første headliner turné til våren.

”Jaja ble skerevet på et tidspunkt i mitt liv hvor musikken gikk bra, jeg var ute og spilte, og levde min drøm, men i virkeligheten var realiteten en annen. Det var noen problemer i livet mitt, så det var faktisk en ganske tøff periode. For meg representerer Jaja denne dobbeltheten. Utenfra skal alt se bra ut, men bak fasaden gjemmer det seg noen demoner. Det er en låt man kan sette på når man vil flykte fra virkeligheten, men på samme tid vil jeg også gjerne at folk kan grave dypere i lyrikken, og på den måten kanskje få noe mer ut av låten” sier Sivas Torbati.

Det har hendt mye siden D.A.U.D.A ble utgitt i 2013. En lang rekke profilerte festivaler, flere priser, anerkjennelse for både lyrikk, musik og nytenkning, samt en suksessfull Stein Bagger Tour med Ukendt Kunstner, har gitt S!VAS en sterk posisjon i hele Norden. Sivas’ egne ord treffer spikeren på hodet:

”For meg har de siste to årene vært fylt med minner og opplevelser. Vi har vært ute og spilt på noen av de største scenene, og har vært tett på mange ulike mennesker som alle har hatt en felles interesse – musikk. Derfor blit denne turnéen noe spesielt, i den forstand at vi skal ut å skape nye minner og opplevelser, men denne gangen med mennesker som har en særlig interesse for vår musikk. Jeg tror at man som kunstner drømmer om å komme tett på de menneskene som man har skapt et usynlig forhold til via tekstene og sangene man har jobbet så hardt for å skape. Det er et helt spesielt forhold, som man aldri vil kunne beskrive. Med denne turnéen ser vi frem til å gå inn i en ny tid med våre fans – masse ny musikk, og enda flere gode minner.»

Sivas, Reza og resten av live-laget spiller følgende konserter på sin vårturné, som passende er kalt PR000BLEMA TOUR.

Forsalget starter mandag 30. november kl. 09:00

Program

juni

juli

august

september

oktober

november

desember

januar