KLUBB:

Tâches (ES, BARCELONA)

+ Dan Bravo

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets 100,—

Uansett sommer eller ei i Oslo bringer TÂCHES fra solfylte Barcelona varmen til dansegulvet på Blå sammen med fremadstormende Dan Bravo 25. juli!
Med Britisk pass, men et Mediterransk hjerte oppstod TÂCHES på en øy i Middelhavet. Musikk var i utgangspunktet bare en distraksjon ved siden av sudiene til den eksentriske produsenten og DJen til å begynne med, men skulle fort vise seg å bli hans hovedgeskjeft. TÂCHES har de siste årene tatt sin melankolske og romantiske, men samtidig oppløftende lyd rundt hele kloden og remikset artister og låter som ZHU “Faded”, Naughty Boy Feat. Wiz Khalifa & Ella Eyre “Think About It”, John Newman “Losing Sleep”, RÜFÜS “Sundream”, Citizens! “Lighten Up” og sist, men ikke minst “Puff Daddy – I’ll Be Missing You”.

Til å sette den rette koken har vi nok en gang hentet inn unggutten Dan Bravo etter stormende jubel for sin innsats sammen med Darius og Pomo tidligere i år. Dan er glodheit på SoundCloud om dagen, leverer banger på banger, og har i tillegg til offisiell Loveless remix også en kommende utgivelse på Armin Van Buuren sin label Armada Music. Unge Bravo kjører som alltid opp sin gode stemning med egne så vell som andre fete låter før TÂCHES inntar scenen.

Program

August

September

October

November

December

January

April