KONSERT:

The Bug (UK)

apokalyptisk dancehall

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 20+
Billetter Kjøp billett 250,—

The Bug er det viktigste utløpet for Kevin Martin, den formskiftende produsenten med et enestående rykte for sine hissige liveshows og en imponerende katalog med prosjekter og samarbeid som inkluderer Techno Animal, King Midas Sound, Razor X Productions, og nylig – Miss Red, ZONAL og The Bug vs. Earth.

The Bugs signatur apokalyptiske dancehall produksjonsstil ble formet i London på starten av 2000- tallet gjennom samarbeid med UK dub veteranen The Rootsman, Daddy Freddy, Toastie Taylor og Paul St Hillaire for å nevne noen. Disse samarbeidene i tillegg til The Bugs bidrag til formingen av dubstep scenen ble startskuddet for «London Zoo», hans kritikerroste album som ble sluppet i 2008 på Ninja Tune.
Albumet, satte spor langt utenfor den tidlige dubstep scenen og ble hyllet for sin slående sammensmelting av dancehall, grime, hip-hop, dub og noise.

I årene etter utgivelsen av «London Zoo» har The Bug på ingen måte hvilt på laurbærene. The Bug har iherdig vekslet mellom å gjøre konserter, gi ut albumer og en bråte med remixer og samarbeid i tillegg til crossover prosjektet hans King Midas Sound.

Gang på gang hyllet av artister som Aphex Twin, Four Tet, Grace Jones, Trent Reznor, Fuck Buttons, Death Grips og Thom Yorke, for å nevne noen, fortsetter The Bug å produsere slående utgivelser og fremføre intense konserter!

Program

januar

februar

mars

april

mai