KONSERT:

The Fjords

filmatisk, drømmende pop

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 150,—

The Fjords ble en snakkis i norsk musikkmiljø i 2014, etter overbevisende konserter på blant annet Trondheim Calling, Pstereo og Sørveiv, P3-listing og oppmerksomhet fra presse og musikkblogger i Europa. Ved årsslutt ble The Fjords valgt ut og presentert gjennom Spotify´s “Spotlight 2015”, hvor de velger ut et knippe artister de har troen på det kommende året. WiMP hadde på sin side singelen “Polaris Breach” på sin “Topp 100 låter i 2014”-liste. Nå slippes 2. singel fra plata som ventes i slutten av mars. “Anaesthesia” viser en ny side av The Fjords og varsler et variert og spennende album i debutplaten Silhouettes.

The Fjords fører lytteren gjennom gåtefulle farvann hvor understrømmer av menneskelig lengsel avskjæres av dramatiske, nakne fjell. Drømmeaktige historier blir akkompagnert av klokkeklare gitartoner, stødige synther og bass i en mektig elektronisk postproduksjon. Alt bundet sammen av nær og ektefølt vokal.Frontmann Petter Vågans solide bakgrunn har tatt ham fra Trondheims undergrunns- og jazzmiljø, via kunstmusikk til pop og til slutt endt opp i det altomfattende musikalske universet The Fjords. Bandet har gått fra å være et solo-prosjekt til å bestå av musikere fra Norge, Sverige og Færøyene.

Tidligere skrevet om The Fjords:

– Dette er filmatisk, velprodusert og spennende popmusikk fra en artist med mange utradisjonelle musikalske innfallsvinkler. (Urørt, NRK P3)

– «All In» er ikke bare velprodusert, men har en trygghet man sjelden finner hos en debutartist. (Adresseavisen)

– The Fjords cinematiske elektronika blir en vakker og basstung opplevelse på hjemmebane i Trondheim…det kan komme til å skje store ting med bandet innen neste festivalsommer. (NRK P3, terningkast 5)

– Eventyrlig drømmende. Dette er absolutt noen å se opp for fremover. (Hissig!!!)

Petter Vågan – vokal, gitar

Oscar Grönberg – synth, vokal

Bardur Reinert Poulsen – bass, vokal

Kim Christer Hylland – trommer

Program

July

August

September

October

November

December

January

April