KONSERT:

The Megaphonic Thrift + Closing Eyes

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 20+
Billetter Kjøp billett 160,—

THE MEGAPHONIC THRIFT

Bandet er endelig ute med sitt tredje album som har fått fantastisk bra anmeldelser, der det har hopet seg sammen med 5’ere og 6’ere over hele fjøla.

Sun Stare Sound er utgitt på Datarocks plateselskap, Young Aspiering Professionals, og er et lite mesterverk hva angår støyrock med popteft.

The Megaphonic Thrift har tidilgere spilt på de aller største festivalene og scenene rundt om i Europa, men nå er det selveste BLÅ som står for tur og nåde være med deg som vi gleder oss!

 

CLOSING EYES

Closing Eyes er Eirik Asker Pettersen, kjent fra bl.a Maribel og Lovecult, i en verden av bølgeformer, delays og moduleringer. Gjennom ulike bandprosjekt har han varmet opp for The Dandy Warhols, The Raveonettes og Serena Maneesh, samt samarbeidet med Ådne Meisfjord og Emil Nikolaisen på flere utgivelser. Closing Eyes liveband vil dermed inkludere en utvidet familie av melodiske drømmere, drone- og støydemoner.

Closing Eyes er lyd og harmonier for samtiden din. Besatte melodier for kontemporære sinn. Halvtoner, kvarttoner, maniske droner og oppstemte vibrasjoner. Tvangstankeloops som svinger ut og inn via de stille ting. Kunstige ekko som repeteres i heltonetrinn. Noen er klare, noen er dype. Noen er kompliserte og usikre på om de vil ut eller inn. Digitale frekvenser for analoge sinn. Om igjen og om igjen. Prøv på ny. Begynn.

Det er lett å høre at Closing Eyes flørter med både psych-pop og new wave med sine drømmende og dronete lydbilder, samtidig som man også finner en artist som eksperimenterer med flere elektroniske sjangere.

Debut EP’en “Melodies for the contemporary mind” er en altoppslukende musikalsk opplevelse som er både meditativ, transesettende og ekstatisk.

Program

september

oktober

november

desember

januar