RELEASEKONSERT:

The Switch

Time, date & age restrictions 21:00 20+
Tickets Get tickets 180,—

The Switch har brukt høsten og vinteren på å spille inn et nytt album, og er klare for å slippe det løs på verden denne våren – “The Switch Album” kommer på strømmetjenester Fredag 13. mai, og 1. juni er det slippfest på Blå.

Om The Switch Album:
The Switch Album er det tredje albumet til The Switch. Det gis ut på Bangles & Brass Records fredag 13. mai, digitalt og i vinylutgave. Albumet er spilt inn og mikset av Christian Engfelt i samarbeid med bandet høsten 2015 & vinteren 2016.

Der bandets utgivelser fra 2015 ble bygd opp og lekt fram i studio, er The Switch Album i all hovedsak en utgivelse som er blitt til gjennom spilling, på scenen og i øvingslokalet. Det består av ti låter, mange av dem har vært med bandet i forskjellige versjoner siden de startet å spille konserter, mens omlag halvparten ble skrevet ferdig og arrangert i fjor sommer. Det er blitt et album som i stor grad tar for seg “hvordan bandet egentlig låter” på en hvilken som helst kveld – ikke helt nedstrippa eller dokumentarisk, riktignok, men med færre studiokrumspring og vidløftige overdubs enn bandets tidligere utgivelser. Mer 1:1. Derfor dukket også tanken om at “The Switch Album” i grunnen egner seg som tittel – det du hører, er stort sett det du får.

Vi garanterer en strålende aften. Vel møtt!

Program

July

August

September

October

November

December

January

April