KONSERT PÅ LAGUNEN:

Thea & The Wild

alternativ popmusikk

Time, date & age restrictions 18:00 20+
Tickets Get tickets 275,—

Velkommen til en unik og annerledes konsertopplevelse.

Konserten vil foregå som en silent konsert. Det vil si at du får utdelt headset som du kan bruke under konserten. På den måten vil du kunne nyte musikken, justere volumet akkurat slik du ønsker, samtidig som du er sammen med dine venner, ute i våre vakre omgivelser langs Akerselva. Husk å kle deg etter været. Headset får du ved inngangen.

 

Med to fengende, kritikerroste album i bagasjen og et tredje kokende i studio har Thea Glenton Raknes allerede markert seg som en av landets sterkeste låtskrivere og vokalister. Musikken hennes plasserer seg et sted mellom sjangrene indie, pop, folk og rock, og kan beskrives som fengende, tidløs, rørende og til tider også dansbar.

Etter å ha startet karrieren i Oslogryta på stamstedene Garage, Revolver, Last Train, Parkteatret og Blå har hun turnert landet rundt og spilt på det som er av klubber og store festivaler her til lands. Musikken hennes har fått strålende mottakelser i både inn- og utland, med Spellemannsnominasjon og skryt fra selveste Rolling Stone Magazine som trakk frem hennes siste skive “Ikaros” som et av de 10 beste albumene å streame da det kom våren 2018.

Thea har en nerve og en tilstedeværelse på scenen som er få forunt, og når hun i sommer spiller et lite utvalg konserter i duo-format har hun med seg ingen ringere enn produsent og gitarist Cato “Salsa” Thomassen på gitar og tangenter.

Program

March

April

May

December