KONSERT:

This Daze

himmelropende fuzz

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

De fire kjekke guttene i This Daze har spilt sammen i et knapt år. Men på denne korte tiden har de rukket å lage bølger på den norske musikkscenen.

De få singlene bandet har sluppet på et lokalt indielabel i Trondheim ble raskt plukket opp av NRK P3, og like før sommeren 2020 ble This Daze kåret til «månedens Urørt» av samme kanal. 

De har også spilt en bejublet konsert på Trondheim Calling, varmet opp for Honningbarna foran et fullsatt Samfundet, og prydet forsiden av Klassekampens musikkbilag.

Når man lytter til deres siste singel «Less About You» er det lett å forstå hvorfor de blir sett på som et helt spesielt band. Låta er en ren nytelse, fylt til bremmen med så mange hooks at du vil nynne på den i dagesvis. Denne singelen og bandets selvtitulerte EPen ble sluppet på Furō Records helt på tampen av 2020, og internasjonale medier som The Fader, The Line Of Best Fit, samt norske 730, NRK P3 (hvor singelen ble radiolistet) og Spotify har alle lagt sin elsk på bandets catchy indierock.

All bandets musikk til nå har bokstavelig talt blitt spilt inn på soverommet i kollektivet hvor gutta bor. Den eneste personen som virker å være misfornøyd med at This Daze eksisterer er deres nabo i overetasjen. For en stund siden skiftet han WiFi-navn til «StopPracticingBassYouDick».

Program

March

April

May

December