PÅ LAGUNEN:

Tirsdagstårer: Mohamed Chakiri

Time, date & age restrictions 20:30 20+
Tickets 50,—
Mohamed Chakiri (Født.1990)
En Oslo by sjel. Hans karriere startet med skateboarding og utviklet seg inn i still fotografi. Gjennom gatebilder oppdaget han kraften av et sterkt fotografi som et historiefortellende medium. Mohamed har vært med å etablere plateselskapet Mutual Intentions hvor han sammen med andre aktører står for den visuelle avdelingen. Mohamed begynte å lage musikkvideoer for musikere og utviklet et filmatisk språk. Hans tilgang på ulike miljøer gir Mohamed en rikdom til å fortelle historier.
Han er nyutdannet filmregissør fra Den Norske Filmskolen og er godt i gang med å utvikle historier med stor appetitt for musikk. Du kan ofte finne han bak platespillerne rundt i Oslo. Mohamed gleder seg til å dele støvete skiver som ikke bare rører oss men rører på oss.

Tirsdagstårer er en kjærlighetserklæring til albumformatet på vinyl. Hver uke møtes vi i Lagunen for å dele, lytte og gråte over de absolutt beste platene vi vet om. Forskjellige gjester fra kulturlivet vil blottlegge sine musikalske forelskelser og dele den musikken som rører dem til tårer.
www.blaaoslo.no

Program

March

April

May

December