KONSERT:

Totalt Jävla Mörker (SE) + Attan

svensk helvetespønk gjenoppstår!

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 220,—

Etter fire års stillhet har Totalt Jävla Mörker gjennoppstått. På julaften i 2014 slapp helvetespønkerne en ny låt – Paranoia – fra sin kommende EP og i sommer gjorde bandet sin første konsert siden 2010.

Totalt Jävla Mörker har i løpet av 15 års eksistens sluppet fire kritokerroste album, men noe som kjennetegner bandet aller mest er at de er et skamløst bra liveband og gjennom sceneopptredenene har de løftet seg selv opp til kultstatus. Men i 2010 var pause på ubestemt tid for bandet som trengte noen år på å reformatere seg selv og nå, i denne artist-med-minnepinne-og-Farris-tilværelsen mange føler seg fanget i, returnerer dem. Nå skal skapet monteres og TJM skal som ekte helvetespunkere fortelle deg nøyaktig hvor det skal stå.

 

ATTAN
Fra langt nord for polarsirkelen har Attan brakt med seg det kompromissløse og forfrosne mørket den nordlige vinteren er kjent for. Etter å ha brukt det siste tiåret på å sette sitt preg på den norske metal – og hardcorescenen gjennom band som Animal Alpha, Miksha og Like Rats From a Sinking Ship, har medlemmene nå funnet sammen under én regel; Ingen kompromisser! Med en line up bestående av trommer, bass, doble barritongitarer og et tohodet vokalangrep, er det duket for en sonisk opplevelse av aggressive dimensjoner.

www.facebook.com/Attanband
https://soundcloud.com/listentoshelsmusic/attannocebo

 

 

 

Program

November

December

January

April

May