KONSERT:

Träd Gräs och Stenar

+ the Harvey Steel show

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 20+
Billetter Kjøp billett 200,—

Träd Gräs och Stenar er et svensk progpyskedelisk rocke-band som ble startet første gang i 1969 av Thomas Mera Gartz, Bo Anders Persson, Torbjörn Abelli og Arne Eriksson og Jakob Sjöholm. Selv om denne versjonen av bandet ikke varte mer enn i tre år før de ble oppløst, ga de i denne perioden ut fire album.

Bandet regnes i dag som et av de mest innflytelsesrike på den eksperimentelle rockscenen både i Sverige og internasjonalt.Siden de startet har flere medlemmer kommet, men bandet lever i beste velgående i dag med Reine Fiske (Dungen) på gitar, Jakob Sjöholm på gitar (medlem siden 1970), Sigge Krantz på bass og Nisse Törnqvist (Amason) på trommer. De har turnert i Sverige, Skandinavia, Europa, Russand, USA og Japen. Endelig kan vi glede oss til de kommer innom Blå!

 

the Harvey Steel show  (et fiktivt band som havner på jorden fra Jupiter etter en «tid/rom -glitch») jobber med et brett kunstnerisk uttrykk og tar publikum på en reise gjennom musiqe concrete og soul via psykedelisk blues, 60 talls-aktig pop, psykedelia-kabaretmusical, surf, jazz, jug-band og minimalistisk komposisjon. En surrealistisk lekegrind hvor musikken fungerer som en blanding av hørespill, rytmisk musikk og billedkunst.

Bandets mål er å spre mest mulig kjærlighet og gruppens performancer framstår som et slags uhøytidelig Gesamtkunstwerk hvor musikken møter teater og billedkunst.

Bandet er nettopp ferdige med sin tredje full-lengder Goodbye Earth! som kommer i Løpet av 2017.

 

Program

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember

januar