KONSERT:

Trummor & Orgel (SE)

+ JSJS!!

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Svenske Trummor & Orgel er tilbake! Bandet har siden 2003 samarbeidet med bl.a. Ebbot fra The Soundtracks Of Our Lives, Magnus Carlson fra Weeping Willows og Peter Morén fra Peter Bjorn & John, lagd musikk for film og TV, blitt nominert til svenske grammis og gjort flere hundre konserter rundt om i Europa. Det er nesten utrolig at man kan legge til 6 album og flere singler og EP-er til denne ligningen.

Bandet består av brødrene Staffan og Anders Ljunggren som spiller noe så beskrivende som trommer. Og orgel. Duoens lydbilde kan trekkes i lange retninger. Det er tydelige atmosfæriske popreferanser her, men man tar ikke feil om man også trekkes til den hammondorgelinfuserte jazzen på 50-tallet eller en av Norges beste plater det forrige århundret – Kåre & The Cavemens “Long Day’s Flight ‘Till Tomorrow”.

Men selv om albumene til Trummor & Orgel kommer som perler på en snor så er det på scenen de er i sitt rette element. Fredag 19. mai kan du oppleve akkurat hva vi snakker om.

JSJS!!
JSJS!! Er en rykende fersk duo bestående av Juhani Silvola (git) og Jonas Sjøvaag (trom). Hva de kommer til å gjøre denne kvelden er litt uklart, men sånn skal det jo være med improvisert musikk. Men de favner over bred spekter av jazz og rock, så du skal ikke se bort fra at dette blir noe du kommer til å huske

Program

July

August

September

October

November

December

January

April