KONSERT

Tusmørke + Gold Celeste

hemningsløs progkveld!

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

TUSMØRKE
Tusmørke spiller sin eneste konsert denne høsten og vinteren på Blå 25. november. Det loves helt nytt materiale som viser hittil ukjente sider ved bandet. Dessuten blir det gjenhør med en mastodont som ble spilt ute for mange inkarnasjoner siden, men lenge har ligget i dvalelignende søvn. Stikkord er lokalarkeologi, kortreist kultur, Sound of Mu, alvenes konge og danske moselik.
Prog/folk/psych-bandet Tusmørke ga ut sin tredje LP til stående ovasjoner i undergrunnen i våres. Det er godt gjort, for der er det lavt under taket.

GOLD CELESTE
En del Syd Barrett og Tame Impala, en del Unknown Mortal Orchestra, Woods og Madlib – “The Glow”, Gold Celeste sitt debutalbum, er en magisk blanding av melankolsk lo-fi stormannsgalskp koblet med avslappet elegance og tekster som tar for seg urettferdighet, passivitet og fast food-kulturifiseringen av det moderne samfunnet.

Gold Celeste bygger videre på 60-tallets sprakende lo-fi lyd, 70-tallets eksentrikere og eventyrere, 80- og 90-tallets DIY-bevegelse, indiekultur og hiphopens systemkritikere. Smelt alt dette sammen og forestill deg at ”The Glow” spilles høyt på et tropisk tilfluktssted du kan invitere dine kulturelle og sosialt misforståtte venner og uvenner til.

Gold Celeste slapp debutalbumet ”The Glow” 11.september i fjor på Riot Season.

 

Foto, Tusmørke: Terje Skår
Foto, Gold Celeste: Benedikte Olsen

Program

July

August

September

October

November

December

January

April