KONSERT PÅ LAGUNEN:

Tuvaband

drømmepop

Time, date & age restrictions 18:00 20+
Tickets Get tickets 275,—

Velkommen til en unik og annerledes konsertopplevelse.

Konserten vil foregå som en silent konsert. Det vil si at du får utdelt headset som du kan bruke under konserten. På den måten vil du kunne nyte musikken, justere volumet akkurat slik du ønsker, samtidig som du er sammen med dine venner, ute i våre vakre omgivelser langs Akerselva. Husk å kle deg etter været. Headset får du ved inngangen.

 

Tuvaband er soloprosjektet til Tuva Hellum Marschhäuser. Tuva har en tydelig visjon og det merkes at hun ikke er redd for å bruke den når hun skriver og produserer sin egen musikk. Musikken spenner fra seg fra minimalistisk folk pop, til en blanding av shoegaze, grunge, og alternativ pop. I mai 2021 ga Tuvaband ut sitt tredje album på eget plateselskap, som fikk terningkast 5 i både Aftenposten og Klassekampen. Albumet ble også blant annet anmeldt av Rolling Stone i Tyskland og Frankrike. Tuvaband’s forrige album var nominert til Spellemannspris i indie/alternativ klassen, og musikken har nå over 40 millioner streams på Spotify.

Denne kvelden har Tuva med seg musikerne Linn Frøkedal, Håkon Brunborg Kjenstad, Andrea Barsnes Undset og Eskild Myrvoll.

«Dette er drømmepop i gaten til artister som M83 og Cocteau Twins. Det kan også minne en del om det smått legendariske Twin Peaks-soundtracket, noe som alltid er gøy.» – Eivind Westad Stuen/Aftenposten

Program

March

April

May

December