BLÅ & VEGA pres.

Utekino: Zoolander

Ben Stillers klassiske ZOOLANDER (2001) feirer 20 år og det må feires!

Time, date & age restrictions 18:00 20+
Tickets Get tickets 120,—

Med et ekstremt fotogent blikk han kaller for “Blue Steel” klatrer den tomhodete modellen Derek Zoolander (Ben Stiller) til topps i moteverdenen. Han er overbevist om at han selvfølgelig har en fjerde seier på rad som Årets mannlige modell i vesken, men når hans rival, Hansel (Owen Wilson), uventet tar kronen, blir Derek knust. Han blir lett bytte for motedesigner Jacobim Mugatu (Will Ferrell), som signerer Derek for så å hjernevaske ham for å drepe Malaysias statsminister. Motebransjen får gjennomgå i denne parodien, men et imponerende antall gjesteopptredener gir filmen en eim av det som også gjør denne bransjen glamorøs og gøy. Se opp for David Bowie, pre-president Donald Trump, Paris HIlton og en ung Alexander Skarsgård blant mange andre.

—————————————————————-

Velkommen til kino på Lagunen, vår grønne oase langs Akerselva. Inngangen til Lagunen ligger på den lille parkeringsplassen i krysset mellom Grünerbrua & Brenneriveien 11.

Obs! Konserter på Lagunen foregår under åpen himmel, så kle deg etter været. Vi tillater ikke paraply, så regntøy og poncho anbefales om regn!

—————————————————————-

20 års aldersgrense

Dørene åpner kl.18:00

Ledsager full pris

—————————————————————-

www.blaaoslo.no

www.vegascene.no

Program

March

April

May

December