TRADISJONEN TRO:

Utsolgt: Bjørn Eidsvåg + Kristian Torgalsen

utekonsert med fullt band

Time, date & age restrictions 18:00 20+
Tickets Get tickets 300,—

Værgudene smiler til rocketeologen Bjørn Eidsvåg så det kommer til å bli en nydelig utekonsert på BLÅ imorgen. Vi kommer til å legge ut et begrenset antall billetter for salg i døra fra kl.18 når innslippet starter. 

I sommer tar Bjørn Eidsvåg turen til noen utvalgte konsertscener rundt om i landet. Med seg på veien har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.

Eidsvåg har det siste året konsentrert seg om teaterforestillingen Etterlyst: Jesus, som har blitt spilt for fulle hus på Det norske teatret i Oslo, og konserten vil nok inkludere noen av de nye sangene som ble spesialskrevet til dette prosjektet, og som ble sluppet i høst.

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn og bandet er en opplevelse som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i mindre kirker og kulturhus.

 

Support: Kristian Torgalsen

Program

July

August

September

October

November

December

March

May