KONSERT:

Utlandet + Gunerius & Verdensveven

Navnbyttefeiring

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Velkommen til navnbyttefeiring!

Utlandet, tidligere Bosses Bongoband, er et åttemanns instrumentalband fra Oslo. Selv om bandet stort sett holder seg hjemme, drømmer de stadig om å krysse landegrensene. Dette gir seg til kjenne i musikken, som er inspirert av blant annet suggererende afrobeat, hypnotisk reggae, fengende melodier, inneklemte dager og svette tropenetter.

Denne kvelden er en feiring av at bandet nylig har byttet navn fra Bosses Bongoband. At en ny æra er på glid. Når lysene slukkes skal det være ingen tvil:

Bongoen er død!
Leve Utlandet

 

Med på oppvarming har vi fått med selveste Gunerius & Verdensveven.

Gunerius, også kjent som blant annet Thomas Bergsten, Harvey Steel og Big Chief har i en årrekke krysset mellom musikksjangere som en nomade. Han har hentet inspirasjon fra psych rock, gospel, hardcore, folk, hip hop, elektronika og samtidsmusikk. Med Gunerius og Verdensveven debut tar han med seg sine mange musikalske innfall i møte med verdensmusikken.

Psykedelisk verdensmusikk spilt med mikrotonale gitarer, bass, trommer, guembri, elektronikk, sampler og hjemmelagde instrumenter som krukkespill, sigarboks-harpe og elektrisk tinnboks-bratsj. Med sin unike blanding av psych-rock, dansbar verdensmusikk og elektroniske rytmer skapes en oppløftende musikalsk opplevelse.

Program

March

April

May

December