KONSERT - BEGRENSET KAPASITET!

UTSOLGT: HYMN + Totalen

Doom metal duoen spiller første konsert etter albumslippet

Time, date & age restrictions 21:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Konserten er flyttet fra 14. november. Kjøpte billetter til denne datoen vil gjelde for 12. februar

I august slapp HYMN den etterlengtede andreskiva, Breach Us, på Fysisk Format, og det til overveldende omtaler i både inn- og utland. 14. November kommer det 2-hodete beistet til Blå for å for alvor gjøre bukt med konsert-abstinensene!

Utdrag fra anmeldelser:

“…this is undoubtedly one of the best Sludge albums…heck, one of the best albums, period…of the year.”
–nocleansinging.com

“Beach Us is a powerhouse of an album that grabs your attention by crushing you flat, but keeps it with emotional depth and skilled songwriting.”
–Wonder Box Metal

“…Breach Us er et fullendt album som skremmer, gleder, sparker, koser og overrasker selv etter gjentatte lyttinger.”
-Metal Hammer Norway (9/10)

“Breach Us is uncompromisingly heavy but also highly imaginative, deep and cleverly constructed.”
–avenoctum.com (9/10)

Om HYMN, ført i pennen av Fritz-Ragnvald Rimala Pettersen:
Den Oslobaserte doom-metal duoen Hymn har, til tross for sin slunkne besetning og hang for reduksjon, en helt egen evne til å klaske lytteren i panna med en tilsynelatende utenomjordisk kraft.

Et fenomen som når overvært i konsertsammenheng oppleves fascinerende nok i seg selv, men Hymn er også så mye mer enn kun pur styrke og forsterker-apoteose. Gjennom uforutsigbare låtstrukturer, et samspill av siamesiske dimensjoner og desperate brøl skapes et univers som ikke er stilistisk mørkt som følge av obligatorisk sjangerarv, men heller en naturlig konsekvens av at det er sånn det er der nede, i dypet, hvor enn de befinner seg.

Om tempoet er seigt og kvelende, eller sylskarpe blast beats pisker som hagel mot ansiktet, så er det desperasjonen og den endeløse håpløsheten som alltid leder an. Likevel finnes det også glimt av lys.

Selv om lytteropplevelsen til tider gir inntrykk av det så kan ingenting eksistere i et vakuum, og selv de blekeste øyeblikkene blir med jevne mellomrom avskåret av melodiske passiarer som luftbobler i et ellers oksygenfattig klima. En dynamikk som ble dratt fram av entusiastiske anmeldere verden over da bandet slapp sitt debutalbum «Perish» på finske Svart Records tilbake i 2017.

Program

March

April

May

December