KLUBB:

Varg2™ (SE) + Fakethias + Slangejente

Time, date & age restrictions 23:00 20+
Tickets 150,—

Varg2™ (SE)
Har alltid stått i posisjon til etablerte normer uansett hvilket område av kultur han beveger seg i. Med rot i denne filosofien har han gitt ut musikk som kombinerer sjangre og utfordrer de innarbeidede rammene i musikken. Med black metall som bakteppe har Jonas Rönneberg dykket inn i eksperimentell techno, flytende ambient og hip hop. Uten å selv ville være en artist som først og fremst assosieres med techno kommer man ikke unna at Varg er en viktig motpol til de etablerte formene for klubbmusikk.

FAKETHIAS (NO)
Musikk i høyt tempo, et friskt pust i den nasjonale dansemusikken. Med et unikt øre for lyd, utgivelser på labels som YEAR0001, Cease To Exist og hans eget MASSIVE GAIN, i tillegg til turnering over hele kloden, har han på kort tid blitt symbolet for norsk hard dance i utlandet.

Slangejente
Har spilt i forbindelse med blant annet By:Larm og Øyanatt. Avholder jevnlig klubbkonseptet Simuleringen på Revolver og Villa.

 

Vinterhagen:

Brand
Du har kanskje sett han bak disken på platebutikken Filter, denne kvelden ringer han våren inn i vinterhagen. Startet labelet Sunlab i 2018 sammen med Kristian Suvatne.

Program

April

May

December