KLUBB:

Verdensstjerne 005

D’Angelo (Angelo Reira & Rafi) ++

Time, date & age restrictions 23:00 21+
Tickets 120,—

🌟⭐️🌟⭐️🌟⭐️🌟⭐️🌟⭐️🌟⭐️🌟⭐️🌟⭐️🌟
Kjære Klubb Verdensstjerne-publikum: Etter en perfekt start på sommeren sist vi møttes på Månefisken kliner vi like gjerne til med en like verdig avslutning. Ny fest = ny venue. Denne gangen på Oslo-perlen Blå!
🌟⭐️🌟⭐️🌟⭐️🌟⭐️🌟⭐️🌟⭐️🌟⭐️🌟⭐️🌟

💫👥🔝D’Angelo
Vår headliner denne kvelden er D’Angelo – samarbeidsprosjektet til Angelo Reira, og Hester V75-skikkelsene David Grytten og Rafi. Samarbeidet startet et drøyt år tilbake da prosjektets to rappere plutselig befant seg i studio samtidig som følge av en dobbeltbooking på produsent David Gryttens kappe. Dette skulle vise seg å bli fruktbart. Angelo og Rafi fant raskt ut at de møttes på mange av tingene de ønsket å sette ord på og etter kort tid ble en fulllengder formet. Det renspikkete rapalbumet inneholder seriøse låter om psykiske lidelser og rus, kjærlighetslåter og lekne rapbangere om hverandre – på et musikalsk bakteppe med inspirasjoner fra bl.a. Englands postpunk, Memphis’, Chicago og Atlantas-rapscene og D’Angelos sjelfulle univers.

🤧🎒🚸DGU
Oslo-gruppa DGU består av icy_g og louis-G.
Guttene skildrer en bekymringsløs tilværelse preget av designermerker, champagne og godis. I 2018 slapp de EPen “Hits 4 Kids”, tett etterfulgt av singelen “TV-Spill”, gjestet av 612s Lille Leon. De har tidligere gjestet Øyanatt på Gamle Museet, John Dee, Østre i Bergen og nå; Blå via Klubb Verdensstjerne!

🙄🌴🏏David Grytten
Superprodusent David Grytten (Vibbefanger, Hester V75 ++) har på kort tid etablert seg som en av landets viktigste med samarbeidsprosjekter med flere av landets største rapstjerner. Han er også en erfaren klubb-DJ med flere vellykkede Bergens-konsepter bak seg. Grytten spiller alt fra basstung rap til dyp house og dampende RnB. Vi håper fokuset ligger på førstnevnte sjanger på Blå 20/9!

🤫🧚🏻‍♀️🤒Syk Tariq
Dj Syk Tariq, også kjent som iLL Tariq, er fyren som sier “hæ” når du spør hva han skal spille. Har du tidligere opplevd han på svartklubb eller generelt i en av Skandinavias mørke kjellere vet du hva vi snakker om. Den enigmatiske Bergens-legenden tar ansvaret for å få i gang dansegulvet før og etter konsertene på Blå 20/9.

Program

June

July

August

September

October

November

December

January